Det är lite av ett toppmöte i den turkiska andradivisionen när Sakaryaspor gästas av Eyupspor på New Sakarya Ataturk Stadium. Sakaryaspor är fyra poäng efter tabelltvåan Eyupspor och ska inte ses som underdogs i mötet - trots att marknaden har gästerna som klara favoriter.

Sakaryaspor ligger på en femte plats, vilket innebär playoff spel till toppdivisionen Süper Lig. Dagsformen är så pass bra att fortsatt kan utmana om en direktbiljett. Bortasett från den knappa förlusten mot serieledarna Samsunspor har det i övrigt blivit tio segrar på de elva senaste omgångar. Sakaryaspor är minst sagt i toppslag.

Eyupspor har lika många segrar som Sakaryaspor, men har varit lite vassare under längre tidsperioder. Samt bättre på att kriga till sig poängen. Dock gäller det inte i nuläget, då laget har förlorat två av de tre senaste omgångar. Nederlagen har kommit mot Altay och Rizespor. Problemet har varit målskyttet då Eyupspor har nätat en gång på de tre senaste ligamatcher.

Måltorka hos Eyupspor är ett problem!

Då Sakaryaspor har visat prov på fin form i flera månader i rad och är hemmastarka, medan Eyupspor har varit svajiga, är detta möte minst sagt vidöppet. Därmed blir det ett spel på att gästerna inte reser hem med alla poäng, utan att mötet slutar oavgjort eller med en rak hemmaseger.

Speltips Sakaryaspor - Eyupspor:
1X - odds 1.75 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip