Milan fortsätter titeljakten mot Salernitana på lördagskvällen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Bethard eller FastBet

Vid det här laget har ni koll på att spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Vinst på spelet vid max två mål, förlust vid fyra eller fler mål.

Kombinerat har de här lagen haft fyra eller fler mål i sina matcher i 17 av 48 ligamatcher. Så även om Serie A varit en målrik liga den här säsongen är det knappast så ofta det är fyra+ mål när de här lagen är inblandade.

Efter att ha matchats tätt med cupspel etc. har Milan faktiskt haft en matchfri vecka. Gjorde en okej insats mot Sampdoria förra helgen (1-0-seger) där de hade bra kontroll. Släppte till väldigt få målchanser - Sampdoria hade 0.17-0.26 i Xg beroende på vilken sajt man kollar på - så få avslut och låg kvalitét på chanserna. Innan dess cupvann Milan mot Lazio (4-0) och släppte då till blott ett skott på mål och 0.16 (!) i xg. Innan dess bra koll på både Inter och Juventus. Så trots att Kjaer är skadad har Milan sett bra ut defensivt. Maignan har ersatt Donnarumma på ett mycket bra sätt och är en säker sista utpost.

Tänkbart lag:
Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud.

Salernitana ligger sist i ligan med minst antal gjorda mål och lägst ackumulerad xG. Går inte direkt att skönja att den trenden är på väg att brytas sett till de senaste matcherna. Detta trots ett väldigt aktivt januarifönster med många spelare in. Har släppt in flest mål (och högst xGa) så måste rimligtvis försöka tajta tll det här från start i alla fall. Med Zlatan out har Milan lite färre alternativ att laborera med från bänken - även om Giroud varit formstark är han knappast en forward som kan nöta 90 minuter i match efter match numera. Så jag blir inte förvånad om Milan tankar lite energi i eventuell ledning då de har viktiga matcher på gång framöver med cupmatch mot Inter 1,5 vecka bort bland annat.

Tänkbart hemmalag:
Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ranieri; L. Coulibaly, Radovanovic, Ederson; Ribery; Djuric, Bonazzoli.

3.0 känns som en hög lina att slå i en match där Milan borde ha bra chans att hålla nollan. Tycker det ska vara en bra startpositon in i matchen där det bör uppstå lägen live där du kan spela ö2,25 eller ö2.0 om det börjar öppna upp sig.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip