En reaktion är att vänta från stormakten Inter när de gästar Salernitana på Stadio Arechi, i den italienska Serie A. Salernitana har gjort det bra och varit ett svårslaget lag - som har kryssat i många omgångar i rad. Inter har en formsvacka, med ett par förluster bakom sig. Dock är det bara en tidsfråga innan de hittar tillbaka till vinnarspåret, då formen börjar bli allt bättre. Då kan det lika väl bli en seger med stora tal dessutom.

Tränaren Paulo Sousa har lyckats väl i Salernitana, med tanke på de små resurserna som finns. Spelschemat har varit någorlunda tacksamt, bortsett från mötet mot mästarna AC Milan. Laget har kämpat till sig en poäng i de fyra senaste omgångar. Därmed är det nio poäng ner till bottenstriden. Så ingen fara på taket.

Ett större allvar finns hos tränaren Simone Inzaghi, som till varje pris måste hitta rätt igen med Inter. Anledningen är att de håller på och tappar sin Champions League biljett. AS Roma är tabellfemman med exakt lika många poäng. Efter tre rak förluster i ligaspelet blev det oavgjort i veckan borta mot Juventus, i den första av två semifinalen, i italienska cupen. Precis det som Inter behövde, för att stärka självförtroendet innan ligaspelet.

Inter tar en förlösande seger!

När lagen möttes tidigare på San Siro vann Inter komfortabelt över Salernitana med siffrorna 2 - 0. Ett liknande resultat skulle inte förvåna någon överraskning.

Marknaden har inte helt oväntat Inter som solklara favoriter till seger. Då Inter är både ett och två nummer större ska det inte vara några bekymmer att gå segrandes ur duellen. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att Inter vinner matchen med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Allt över dubbla degen i odds är av värde, i mitt tycke.

Speltips Salernitana - Inter:
2 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 2.31 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip