Serie A kickar igång igen med Salernitana mot Milan.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för hemmalaget. Lucky Sports eller bet365 .

Återstart efter VM. Milan fortsatt utan Maignan, Zlatan, Florenzi. Verkar även få klara sig utan Rebic, som var tänkt som striker för att inte stressa tillbaka Giroud efter dennes VM. Men Rebic verkar ha skadat sig, vilket öppnar för den här elvan:

Tatarusanu; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Brahim Diaz, Rafael Leao; Giroud.

Ett par-tre spelare som var med i VM på olika sätt. En smålurig bortamatch. Roma hemma i helgen och en Supercup mot Inter snart. Jag tror inte det blir en topprestation där Milan dominerar matchen från start till mål. Träningsmatcher är vad de är, det ska inte dras för stora växlar. Men de matcher Milan spelat under uppehållet har inte sett bra ut. Tidigare under säsongen har de släppt till nio hörnor mot Hellas, sex mot Spezia och Torino, för att ta några exempel. Är inte laget som bara dominerar en match med 60%+ boll hur som helst, behöver alltid försvara sig en del.

För Salernitanas del är det här lite av en fest. Verkar bli 30K+ på läktarna, vilket är betydligt mer än de brukar ha. Bör vara ett riktigt inspirerat hemmalag som fått ett uppehåll att gnugga ihop sig på. Har under uppehållet tappat keepern pga skada och har plockat in mexikanaren Ochoa som ersättare. Märkliga namn som Isco ryktas till klubben också, så det kan säkert bli ett intressant fönster.

Klarat fyra eller fler hörnor mot både Inter och Roma redan den här säsongen. Inget superdefensivt lag, gillar ha en del boll själva och ligger rätt högt för inläggssnitt per match. Milan är rättmätiga 1x2-favoriter och jag tror de har bra chans att vinna. Får vi en matchbild där bortalaget leder en relativt stor del av matchen tycker jag det här spelet ska ha mycket bra chans att vinna, då jag antar att Pioli kommer dra tillbaka styrkorna. Hemmalaget kommer behöva ösa på och försöka i ett sånt läge. Även vid kryss en stor del av matchen bör hemmalaget kunna skaka ihop tillräckligt många anfall för att det ska mynna ut i fyra eller fler hörnor över 90 minuter. Skulle de ta ledningen blir det såklart tufft då de själva lär falla tillbaka. Men det scenariot är det minst troliga här och jag tror vi får en match som blir relativt jämn men där Milans spets avgör tillslut. Då bör det kunna bli fyra eller fler hörnor för hemmalaget.

This is the stats tab
This is the post tip