Nykomlingen Salernitana har en tuff, men i mina ögon inte helt omöjlig, match hemma mot Roma.

Ligapremiären

Bologna - Salernitana 3-2 (0-1 Bonazzoli, straff, 1-2 Coulibaly)

Roma - Fiorentina 3-1 (1-0 Mkhitaryan, 2-0 Veretout, 3-0 Veretout)

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Salernitana (3-5-2) Belec - Bogdan, Gyomber, Jaroszynski - Kechrida, Coulibaly, Di Tacchio, Capezzi, Ruggeri - Obi, Bonazzoli

Saknar: Strandberg (avstängd)
Osäkra: Djuric, Veseli

Roma (4-2-3-1) Rui Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina - Veretout, Cristante - Perez, Pellegrini, Mkhitaryan - Shoumorodov

Saknar: Zaniolo (avstängd), Spinazzola, Smalling
Osäkra:

José Mourinho har fått en väldigt bra start som tränare för Roma. Seger med 3-1 i premiären mot Fiorentina. Detta trots att guldgossen Zaniolo fick rött kort tidigt i andra halvlek. Han missar därmed kvällens match. Roma följde sedan upp med att slå Trabzanspor i Conference League och ta sig in i gruppspelet där. Det har varit en vecka med tufft matchande vilket innebär att Mourinho kommer att behöva rotera en del i kväll. Till exempel kan det vara läge att nyförvärvet Abraham får sitta på bänken, detta enligt Gazzetta dello Sport.

På andra sidan planen står ett motstånd som inte haft någon veckomatch och som laddat för den första hemmamatchen i Serie A på många, många år. Salernitana ledde faktiskt med både 1-0 och 2-1 borta mot Bologna. Men säckade ihop både gångerna när ledningen skulle försvaras. Det slutade med torsk 2-3 och det borde vara ett revanschsuget gäng som kommer inspirerade för att stöka till det för Roma.
En nykomling på bortaplan efter ett sådant matchschema tror jag inte blir en enkel match. Salernitana lär stänga ytor, spela organiserat och jobba för sina kontringslägen.

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.86 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip