Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Arechi där Salernitana gästas av Torino. Trots en formdipp och tre raka förluster har Salernitana haft ett vasst anfallsspel under de senaste omgångar. Desto bättre har det gått för gästerna från Turin, som har varit skickliga på att plocka poäng och har två raka 1 - 1 matcher bakom sig. Ett tänktbart resultat igen, då Torino brukar i regel släppa in mål på bortaplan.

När nästan halva säsongen är färdigspelad ligger Salernitana på plats 14 i tabellen. Ännu är det ingen kris då de har 8 poäng ner till nedflyttningen. Efter VM i Qatar kom de regerande mästarna AC Milan på besök. Ett tufft möte på förhand, där Salernitana spelarna ändå skötte sig bra. Starten var svår och de hamnade under med 0 - 2 efter en kvart. Ett reduceringsmål av Federico Bonazzoli kom något sent. Dock skapade Salernitana massor av bra chanser och kan ta detta vidare till nästa omgång.

Torino går att känna igen efter omstarten, då de fortsatt är mycket upp och ner. På hemmaplan gör de nästan alltid ett bra resultat. På bortaplan har de desto större bekymmer, med fyra förluster på de sex senaste bortamatcher. Efter att ha hamnat under lyckades Aleksei Miranchuk ordna en kvittering efter en timmes spel sist mot Hellas Verona. Båda lagen har goda möjligheter till ett segermål - men det ville sig inte. Torino skapade en hel del med 67 % bollinnehav. Formen är fin, trots allt.

Marknaden har Torino som en klar favorit i matchen. Med deras skrala bortafacit är de ingen favorit att hålla i handen. Däremot finns det ett större värde att hämta i ett annat spel. Eftersom båda lagen har anfallsvapen i massor och försöker sig på att spela en offensiv fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Salernitana - Torino:
Båda lag gör mål. Odds 1.91 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Salernitana:
Guillermo Ochoa, Matteo Lovato, Ivan Radovanovic, Federico Fazio, Junior Sambia, Grigoris Kastanos, Emil Bohinen, Tonny Vilhena, Domagoj Bradaric, Krzysztof Piatek & Boulaye Dia.

Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinković-Savić, Koffi Djidji, Perr Schuurs, Ricardo Rodriguez, Valentino Lazaro, Samuele Ricci, Sasa Lukic, Mergim Vojvoda, Alexey Miranchuk, Nemanja Radonjic & Nikola Vlasic.
---

This is the stats tab
This is the post tip