Sista CL-rundan bjuder på en riktig höjdare när Liverpool gästar Salzburg.
Mitt speltips: Rak seger på bortalaget. Spelas hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet . Rekad först till 1.89 men nu sänkt till 1.80.

Vi får väl utgå från att Napoli ändå slår avhängda Genk på hemmaplan och därmed landar på 12 poäng. Det gör att förutsättningarna är hyfsat enkla inför gruppavgörandet här:
- Salzburg måste vinna för att avancera.
- Liverpool är vidare om de undviker förlust.
- För att säkra gruppsegern (och en förmodat enklare lottning i slutspelet) måste Liverpool vinna.

Det gör att krysset känns lite mindre sannolikt i den här matchen. Vid eventuell oavgjord ställning i matchens slutskede kommer Salzburg gambla rejält för att ta segern, samtidigt som Pool lär vilja döda matchen för att säkra avancemang och gruppseger.

Tabell:

1 Liverpool 5 3 1 1 11-8 10
2 Napoli 5 2 3 0 7-4 9
3 Salzburg 5 2 1 2 16-11 7
4 Genk 5 0 1 4 5-16 1

Liverpool kom från en midweek-vecka på bästa sätt:
- Körde över Everton i derbyt trots att både Firmino och Salah fick vila från start.
- Slaktade Bournemouth med formstarka stjärnan Mane på bänken hela matchen.

Sex poäng i två tuffa matcher och stjärnor som fått vila. Optimal uppladdning inför den här matchen, då det lär bli bästa möjliga lag. Har ett otroligt flow för dagen med ett gäng offensiva spelare som är igång och bidrar. Visst är defensiven kanske inte på samma nivå som i fjol, men det verkar knappt spela någon roll. "Bara" Watford i helgens ligamatch, så kan lägga allt fokus på att lösa Salzburg.

Tänkbart lag:
Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Salah, Firmino, Mané

Österrikarna med Håland i spetsen har nog charmat många den här CL-hösten. Öser in mål och spelar en riktigt underhållande all in-fotboll. 16 mål på 5 matcher är starka papper. Leder den inhemska ligan överlägset, men ska vara en klass bättre än de inhemska "konkurrenterna", så jag överskattar inte just det. Trots alla mål i CL-gruppspelet har det bara blivit två segrar - bägge mot Genk. Lyckades förvisso kryssa i Neapel - men Napoli är som bekant inte på topp för dagen. Så än så länge har de inte lyckats vinna mot något riktigt bra motstånd.
Tänkbart lag:
Stankovic; Kristensen, Ramalho, Wöber, Ulmer; Junuzović, Mwepu, Minamino, Szoboszlai; Haaland, Hwang

Att Salzburg måste gå för segern tror jag öppnar för en matchbild som passar Liverpool klockrent. Fronttrean är sylvass när de får ytor att jobba med och de kommer de få här. Liverpool har under en lång tid visat att de är otroligt svårslagna och de har stor rutin från den här typen av matcher vid det här laget. Tror de har vad som krävs för att inte förlora här. Avgör i slutet när Salzburg gamblar bort sig?

Speltips: 2 - odds 1.80 (1.89) hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip