bet365 livestreamar matchen.

Under inledningen av den österrikiska Bundesliga har Salzburg bestämt sig för att klämma in en vänskapsmatch mot spanska Real Madrid. Marknaden anser att gästerna Real Madrid ska vinna matchen nästan två gånger på tre försök och att matchen bör bli målrik. Med tanke på att Salzburg har spottat in mål på sistone, samt att Real Madrid har läckt bakåt som aldrig förr i tiden är det inte så konstigt heller. Mitt spel, där jag finner mest värde i, blir på att Salzburg lyckas göra minst två mål i matchen.

Vi tar det från början. Marknaden erbjuder 1.30 i odds på att Real Madrid återigen inte kommer att klara av att hålla nollan, alltså, att Salzburg ska göra minst ett mål i matchen - över 0,5 mål. Helt enig med marknaden där. Sedan erbjuder marknaden hela 2.50 (!) i odds på att Salzburg ska lyckas göra över 1,5 mål i matchen, alltså, minst två mål. Det är en rejäl skillnad oddsmässigt så detta är jag helt oenig om. Allt över 2.10 i odds på Salzburg över 1,5 mål i matchen är av värde. Varför då?

Salzburg har gjort över 1,5 mål i matchen i deras senast 7 (!) matcher, allt inkluderat. Det handlar om vänskapsmatcherna mot Feyenoord 3 - 1, Steyr 4 - 0, Kayserispor 3 - 0 och Chelsea 3 - 5, sedan också första omgången av ÖFB-cupen, mot Parndoft med 1 - 7 och slutligen de första två omgångarna av ligan, där Salzburg har full pott genom segrarna mot Rapid Wien borta med 2 - 0 och den absolut senaste matchen 4 - 1 mot Mattersburg hemma. Det skulle ha blivit större siffror om inte Zlatko Junuzovic hade dragit på sig ett rött kort med kvarten kvar av matchen. Så bra är Salzburg i skrivandets stund.

Real Madrid döljer inte på något sätt att de vill vara det attraktivaste och mest offensiva lag i hela världen - vilket de också har lyckats med på många sätt och vis. All eloge där. Det är en fröjd för ögat att få se Real Madrid då det hela tiden händer saker och ting. Lite för mycket dock i vissa fall. Försvaret har varit under all kritik under försäsongen. Det har blivit 3 insläppta mål mot Bayern München, 2 mot Arsenal, 7 mot lillebror Atletico Madrid, 1 mot Tottenham och 3 mot Fenerbahce. Här kommer det bästa...

Vad har hänt sedan 5 - 3 vinsten mot Fenerbahce? Tränaren Zidane har gett samtliga spelare tre (3!) lediga dagar. Wow! I mitt tycke har inte spelarna direkt förtjänat (eller behövt) ledighet, med tanke på hur ostrukturerat och ofokuserat de har spelat på sistone. Snarare tvärtom. Jag är inte ett dugg övertygad om att Zidane faktiskt vet vad han håller på med här, trots de tunga meriterna - eller så tar Real Madrid försäsongen med ytterst lite nypa salt, vilket kunde ses i Atletico Madrid matchen.

Vad som än är sanningen så blir detta återigen en tuff match för Real Madrid, som sliter rejält bakåt. Det handlar inte heller om att målvakten Navas (i Thibaut Courtois skadefrånvaro - men han har börjat träna igen) på något sätt har varit dålig. Tvärtom. Navas har varit ett av de absolut bästa spelarna under försäsongen, men det är väldigt många frilägen och slarv situationer som Real Madrid fortsätter bjuda på. Mot Salzburg, som har hittat en fin målform, kommer det också att vara kostsamt bakåt.

Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.50 på att Salzburg, som får spela denna vänskapsmatch på hemarenan Red Bull Arena Wals-Siezenheim, gör minst två mål och lägger ett spel med en hög insats på över 1,5 mål av Salzburg i matchen.

Själva oddset hittas hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip