Asian -1 (pengarna tillbaka på uddamålsledning) i första halvlek spelas i Salzburg-Shkendija i onsdagens CL-kval.
den modiga kan plocka -1,5 i halvlek till runt 2.60. Även -2,5 i matchen känns som ett bra spel.

Ska vara klasskillnad här. Shkendija från Makedonien har haft en väldigt gynnsam lottning på vägen hit. The New Saints (Wales) och Sheriff (Moldavien) är tacksamma lottningar i sammanhanget. I bortamatcherna förlorade Shkendija mot walesarna och spelade 0-0 mot moldaverna. Som klubb är de inte direkt vana vid att finnas med i de här sammanhangen och ligan har inte börjat ännu, så vissa frågetecken kring formen.

Salzburg satsar vidare. Är med och CL-kvalar i stort sett i varje säsong och har i vanlig ordning ett gäng unga spelare runt 20-25-årsåldern som är mycket spännande. Gick till EL-semifinal i fjol och nu är siktet inställt på att nå CL. Fått behålla stommen från förra säsongen (tappat Valon Berisha och Duje Ćaleta-Car) och känns lika bra nu som då. Börjat ligan på bästa sätt med två enkla segrar och är storfavorit ta hem guldet även i år. På hemmaplan är det full fart framåt från start, vilket ligapremiären var ett exempel på: 3-0 i halvtid.

Salzburgs coach, tyske Marco Rose, har inför matchen varit inne på att ett CL-gruppspel är högt prioriterat för klubben den här säsongen (no shit!). Grunden läggs i hemmamatchen och jag tror det blir full fart från start för att döda det här direkt.

Tänkbara elvor:
Walke - Ulmer, Ramalho, Pongracic, Lainer - Haidara, Samassekou, Junuzovic - Schlager - Dabbur, Hwang;

Shkendija Tetevo: Zahov - Murati, Adili, Musliu, Bejtulai - Totre, Almini - Stenio Junior, Emini, Selmani - Ibraimi


2-0 halvtid och 3-0 fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip