Är det dags för Sampdoria att komma igång efter en tids svajig form?

Serie A
11. Sampdoria 12 4 2 6 18:20 14
20. Crotone 12 1 3 8 10:25 6

Samp hemma
5 1 1 3 8:8 4

Formen
F, O, F, F, V

Senaste match
Hellas Verona - Samp 1-2

Crotone borta
6 0 2 4 4:13 2

Formen
F, F, F, V, O

Senaste match
Udinese - Crotone 0-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Sampdoria (4-4-2) Audero - Ferrari, Yoshida, Tonelli, Augello - Jankto, Thorsbo, Ekdal, Damsgaard - La Gumina, Quagliarella

Saknar: Prelec, Keita, Bereszynski
Osäkra: -

Crotone (3-5-2) Cordaz - Magallan, Marrone, Luperto - Pereira, Molina, Petriccione, Eduardo, Reca - Messias, Simy

Saknar: Cigarini, Rispoli
Osäkra: Benali

Efter sex raka matcher utan victoria så fick Sampdoria äntligen till det. 2-1-segern mot Hellas Verona på bortaplan var välbehövlig och gav - tror jag - ett nytt självförtroende inför lördagens match mot Crotone. Efter två 1-2-förluster mot Milan och Napoli så fick Sampdoria till det efter mål av Albin Ekdal och Verre. Zaccagni reducerade på straff med 20 minuter kvar men Samp höll fortet.
Till lördagens match väntas gamla fina Quagliarella gå in i elvan igen och på hemmaplan med en seger i ryggen tror jag att Sampdoria har god chans att fylla på med ännu en trepoängare.

Crotone ligger sist i tabellen och truppmässigt är det inte mycket att jubla för i mina ögon. Det är en Serie B-trupp mer eller mindre. Lågbudget och det blir svårt att räcka till över 38 matcher.
På tolv matcher har laget sex insamlade poäng varav endast två av dessa på bortaplan. -15 i målskillnad och endast tio gjorda mål framåt. Crotone ska dock inte underskattas. Man slog Spezia med 4-1 och senast 0-0 borta mot Udinese. Men jag tror Samp löser det här.

SPELTIPS
Jag spelar Sampdoria till 1.86 hos bet365 finns till samma odds hos Nordicbet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip