Bra chans för Sampdoria att hoppa på vinnarsadeln igen.

Förra mötet
Frosinone - Samp 0-5

Serie A
8. Sampdoria 22 9 6 7 39:29 33
19. Frosinone 22 2 7 13 16:43 13

Samp hemma
10 6 2 2 19:8 20

Formen
F, V, O, F, F

Senaste match
Napoli - Samp 3-0

Frosinone borta
11 2 2 7 10:21 8

Formen
F, V, F, F, O

Senaste match
Frosinone - Lazio 0-1

Albin Ekdals mannar fick riktigt med smisk borta mot Napoli senast. 3-0 var lika klart som det låter på San Paolo. Innan dess blåste man själva över ett Udinese på hemmaplan med 4-0. Så jag tar det mer som att Napoli borta är en jäkligt tuff match, snarare än att Samp är inne i en formsvacka. Kommer med ett bra lag i dag där Praet är tillbaka från avstängning. Murru avstängd å andra sidan, men det bör Samp kunna hantera, speciellt hemma mot en nykomling som Frosinone.

Sist lagen möttes var det ingen kul historia för gästerna. Samp vann med 5-0 på bortaplan och 12 502 åskådare i Frosinone kunde sluta hoppas rätt tidigt i matchen. Även Frosinone kommer från torsk, hemma mot ett för dagen blekt Lazio. Innan dess 4-0-seger borta mot Bologna, imponerande. Så man kan studsa till, men det är inte ofta. Truppen är inte tillräckligt bra för att vara annat än ett bottenlag så i mina ögon är det här definitivt en bra chans för Samp.

Hemmalaget är tre poäng från Milan på Europa League-kval och Frosinone har fem pinnar upp till Empoli ovanför nedflyttningsstrecket. Två lag med mycket att spela för!

Preliminära elvor (Gazzetta)

Sampdoria (4-3-1-2) Audero - Bereszynsky, Colley, Andersen, Tavares - Praet, Ekdal, Linetty, Ramirez - Gabbiadini, Quagliarella

Saknar: Murru (avstängd), Caprari, Barreto

Frosinone (3-5-2) Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Cassata, Beghetto - Ciano, Trotta

Saknar: Dionisi, Ariaudo, Brighenti, Ghiglione, Simic

SPELTIPS
Jag spelar Sampdoria asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.87 hos FastBet eller Bethard (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip