Ser att Jarelind redan har skrivit ett par rader om det här, och när man ändå hade kvar texten sedan sist (matchen skulle ha spelats i mitten av December men sköts upp pga ett snöoväder) så kan man lika gärna köra igen.

Den här varianten spelades även när lagen möttes senast i seriespelet förra säsongen (våren 2010) men tyvärr så stannade det på 9 ostskivor och inget rött. Men, då jag har svårt att se detta derby della lanterna inte bli någorlunda smutsig så bör det finnas rimliga chanser till ett rött kort hursomhelst, och så även under den här onsdagkvällen.

Av tradition brukar det viftas mycket med korten när lagen möts, med risk för att spelarna i båda gängen vill lite extra då inget av lagen har gjort någon succé så här långt in i serien. Hängandes över minuskontot är väl att \"Samps\" Antonio Cassano har taggat till Milan så det blir inga fler derbyn för honom, vilket är trist då det är en hetsig lirare, om än något lugnare nu, men som brukar få mycket uppmärksamhet kring sig.

Matchens döms av Emidio Morganti. Förvisso inga röda än, men har ett snitt på 5,1 gula per match. Man kunde bl.a. se han i det senaste Romderbyt där jag tyckte att han kändes hetsig i överlag med 7 varningar och här kommer en liknande match med liknande karaktär. I övrigt så är det inte direkt någon nackdel att sydeuropéiska domare gärna vill visa upp sig och stå i centrum.

Ända sedan Genoas återkomst in i finrummet så har det spelats många grisderbyn lagen emellan och jag räknar med att det kommer vara heta känslor även denna onsdag. Det blir en medelinsats (6/10) på att vi får se ett rött kort i matchen till 2,75 ggr (precis som det var till den uppskjutna matchen) pengarna på Expekt .

This is the stats tab
This is the post tip