Sampdoria tar emot ett obesegrat Inter.

Förra säsongen
Inter - Samp 2-1
Samp - Inter 0-1

Serie A
1.Inter 5 5 0 0 10:1 15
20.Sampdoria 5 1 0 4 3:11 3

Sampdoria - Lazio 0-3
Sassuolo - Sampdoria 4-1
Napoli - Sampdoria 2-0
Sampdoria - Torino 1-0
Fiorentina - Sampdoria 2-1

Cagliari - Inter 1-2
Inter - Udinese 1-0
Inter - Slavia Prag 1-1
Milan - Inter 0-2
Inter - Lazio 1-0

Nu är det tätt mellan matcherna. I veckan spelade Samp borta mot Fiorentina och torskade med 1-2. Samtidigt som Inter vann hemma mot Lazio med 1-0, men det var utan att imponera. Utan en storspelande Handanovic så hade det inte gått vägen. Intressant att ha med sig här är att Inter möter Barcelona på bortaplan nästa vecka och kommer knappast att undvika att rotera här. Gazzetta dello Sport tror till exempel att Lukaku börjar på bänken. Sampdoria har fått en tuff start på säsongen och ligger sist i tabellen. Men det är inget dåligt lag man har. Albin Ekdal på mitten, Ramirez och Quagliarella. Ja, det finns gott om bra spelare även i Samp men just nu är självförtroendet inte på topp.
Enda segern kom hemma mot Torino senast man var hemma i Genoa. Men jag tror att man kan dra nytta av att Inter roterar, sin hemmaplan och att man ändå inte har något att förlora. Inter har gått rent och ingen räknar med Samp här. Det tror jag kan passa laget utmärkt. Inter visade prov på att försvaret inte är omutligt och en spelare som Quagliarella kan absolut hota detta Inter.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Samp (3-4-1-2) Audero - Beresynski, Chabot, Colley - Depaoli, Viera, Ekdal, Murru - Ramirez - Quagliarella, Caprari

Saknar: Murillo (avstängd), Maroni, Ferrari, Seculin
Osäker: Gabbiadini

Inter (3-5-2) Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar - Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah - Sanchez, L Martinez

Saknar: -

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.75 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip