Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Luigi Ferraris där Sampdoria tar emot de regerande ligamästarna Inter. Tidigare har inte Inter haft några bekymmer med att slå Sampdoria då det är ett lag som man har besegrat i sju av de åtta senaste inbördesmöten. Efter två omgångar har Sampdoria bara en poäng medan Inter har tagit full pott och vunnit med stora siffror. Båda lagen har rutinerade Serie A anfallare och spelar en offensiv fotboll. Så detta borde bli en målfest.

Den nya tränaren Roberto D'Aversa har inte fått någon drömdebut. I premiären blev det 0 - 1 mot AC Milan. Därefter mållöst mot Sassuolo. Laget har ännu inte lyckats göra något mål. Det är konstigt med tanke på vilken anfallsstyrka det finns. För att lösa detta har Sampdoria tagit in den tidigare Sassuolo anfallaren, Francesco Caputo, som nätade 21 mål förförra säsongen. Även förra säsongen blev det 11 mål på 25 omgångar. Förutom Francesco Caputo finns det rutin i 38-årige Fabio Quagliarella på topp.

Den nya Inter tränaren Simone Inzaghi (tidigare Lazio) har å andra sidan fått en drömstart. Trots att han förlorade Romelu Lukaku till Chelsea har laget fortsatt spotta in mål. I premiären blev det 4 - 0 hemma mot Genoa för att sedan slå Verona borta med 3 - 1. Truppen har förstärkts med Joaquin Correa, Edin Dzeko och Hakan Calhanoglu, i syfte att försvara ligatiteln. Det är ett tufft spelschema som väntar Inter med spel i Champions League mot Real Madrid i nästa vecka. Därför kan sydamerikanska stjärnor som ansluter sent efter VM-kvalet komma att vilas. Ändå har Inter allt som krävs för att själva bjuda på ett målkalas.

Svensken Albin Ekdal ihop med Bartosz Bereszynski är tveksamma till start för hemmalaget, medan Manolo Gabbiadini och Ernesto Torregrossa är i sjukstugan. I övrigt väntas samma startelva som senast, med tillskottet Francesco Caputo på topp ihop med Fabio Quagliarella, samt Antonio Candreva och den danske landslagsspelaren Mikkel Damsgaard på kanterna. Sampdoria har det som krävs för att utmana framåt men inte det som krävs för att hålla Inter borta från målprotokollet. Därmed är chansen väldigt stor att detta kan bli ett målkalas, med minst tre mål i matchen. Så spelet blir att mötet slutar med över 2,5 mål i matchen.

Speltips Sampdoria - Inter:
Över 2,5 mål - odds 1.75 hos Nordicbet & Betsson .

---
Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Maya Yoshida, Omar Colley, Tommaso Augello, Antonio Candreva, Adrien Silva, Morten Thorsby, Mikkel Damsgaard, Fabio Quagliarella & Francesco Caputo.

Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Federico Dimarco, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Hakan Calhanoglu, Marcelo Brozovic, Nicolo Barella, Matteo Darmian, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip