Sampdoria:

Sampdoria är nästjumbo i Serie A med hela nio poäng upp till Spezia på säker mark. Samp, som har forne Inter-stjärnan Dejan Stankovic på tränarbänken, har haft det riktigt tufft att få med sig resultat hemma på Stadio Luigi Ferraris – där man efter tio hemmamatcher ännu inte vunnit en enda match, och endast kryssat två - och utanför planen stormar det ekonomiskt.

Sampdoria var nära tre viktiga poäng borta mot Monza senast, efter en dubbelsalva från Manolo Gabbiadini, men Matteo Pessina kvitterade sent, sent in på tilläggstiden för att beröva Sampdoria på tre välbehövliga poäng. Stankovic behöver nog vända trenden illa kvickt om det inte ska bli Serie B-spel kommande säsong. Mehdi Leris ådrog sig sin tionde varning senast och är avstängd här. Ignacio Pussetto och Abdelhamid Sabiri är alltjämt skadade. Inter vann höstmötet med klara 3-0.

Preliminär startelva: Audero; Amoine, Colley, Murru; Zanoli, Rincón, Winks, Augello; Gabbiadini, Djuičić; Lammers

Inter:

Serie A-tvåan Inter framstår alltmer som den enda möjliga utmanaren till Napoli, som ser ut att springa iväg med scudetton. Inter har 13 poäng upp till Napoli, men har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och tog ytterligare en fin skalp i förra helgens Derby della Madonnina – där man återigen var det klart bättre laget mot lokalrivalen Milan och välförtjänt vann med 1-0.

Bortsett från Joaquín Correa, som dras med en lårskada, men Simone Inzaghi lär nog inte göra allt för stora förändringar från segern mot Milan senast. Inters defensiv har förbättrats väsentligt på sistone, med 8-2 i de sex senaste matcherna, med fyra hållna nollor – däribland två gånger om mot Milan och en mot Atalanta.

Preliminär startelva: Onana; Škriniar, Bastoni, Acerbi; Darmian, Barella, Mkhitarayan, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Džeko

Speltips:

Sampdoria har haft det tufft att inkassera segrar på hemmaplan och ställs nu mot ett Inter som börjar bygga på formen och kopplat greppet om andraplatsen i Serie AInter har vunnit utan att släppa in mål i fyra av deras sex senaste matcher – 2-1-segern mot Cremonese och 0-1-förlusten mot Empoli, där Inter fick Milan Skriniar utvisad, är undantagen. Sampdoria har gjort två mål på hemmaplan på hela säsongen – och inget på de sex senaste matcherna. Inter att vinna och hålla nollan finns till 2,20 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip