bet365 streamar alla Serie A-matcher.

Juventus har ingen enkel match framför sig när de reser till Stadio Luigi Ferraris i Genua för att ta sig an Sampdoria i den itaienska Serie A. Detta då Sampdoria har en fin form med två raka segrar i ryggen och för att de i regel alltid gör mål på hemmaplan. Juventus försvar har inte hållt samma toppnivå denna säsong, medan offensiven så klart alltid är grym. Då Sampdoria är formstarka är jag övertygad om att de återigen nätar på hemmaplan, men också släpper in minst ett mål.

Efter att hälften av säsongen är spelad ligger Sampdoria precis i mitten av tabellen. Den stora framgången har varit att laget har nätat 30 gånger på 19 matcher. Dessvärre har de också släppt in nästan lika många (29) mål - något som har gjort att de har tappat poäng, i synnerhet mot de sämre lagen. Mot de bättre lagen har Sampdoria, åtminstone på hemmaplan, haft förmågan att växla upp och ta poäng. Framförallt har de gjort mål i sina samtliga hemmamatcher denna säsong. Vi får gå tillbaka till 10 november 2019, det mållösa mötet mot Atalanta, för att hitta en match där Sampdoria inte har gjort mål på hemmaplan.

Sampdorias försvar är dock inte på något sätt omöjliga att bryta ner. De har lyckats hålla nollan endast två gånger denna säsong. Senast de höll nollan var i Sampdorias senaste matchen mot Parma, som är helt under isen och ligger nästsist i tabellen. Mot Juventus, som har vilar Ronaldo och några ytterligare nyckelspelare i veckans cupmatch mot SPAL (4 - 0 seger), tvivlar jag starkt att Sampdoria kan klara av att hålla undan deras offensiv. Juventus vann senast i ligan över Bologna med 2 - 0.

Dejan Kulusevski har dragit på sig fem gula kort och är avstängd i denna match. Paulo Dybala är knäskadad och missar också denna match. Samtidigt är frågan om någon av dem hade startat för Juventus i denna match, men det är en annan diskussion. I Sampdoria saknas sedan tidigare Alex Ferrari och Manolo Gabbiadini. I övrigt är det inga större avbräck. Båda lagen har sylvassa Serie A anfallare, samt att Juventus har fixstjärnan Ronaldo, så jag räknar med att vi får se mål från båda håll.

Speltips Sampdoria - Juventus:
Båda lag gör mål i matchen - odds 1.75 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Tommaso Augello, Omar Colley, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Adrien Silva, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Antonio Candreva, Fabio Quagliarella & Keita Baldé.

Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Danilo, Juan Cuadrado, Weston McKennie, Rodrigo Bentancur, Arthur Melo, Federico Chiesa, Álvaro Morata & Cristiano Ronaldo.
---

This is the stats tab
This is the post tip