På Stadio Luigi Ferraris i Genua tar Albin Ekdal och hans Sampdoria emot stormakten Juventus i den italienska Serie A. En match som kommer helt fel för Sampdoria - som har en dunkel form. Med tre förluster på de fyra senaste omgångar är det knappast lägligt att möta Juventus. Gästerna har presterat på topp och är uppe i 14 raka ligamatcher utan nederlag. I och med de senaste segrar är Juventus också med och slåss om ligaguldet. Det är 7 poäng upp till AC Milan i toppen - med 10 omgångar kvar.

Sampdoria har redan förlorat två gånger om mot Juventus denna säsong. Både i ligaspelet och i den italienska cupen. De sex senaste inbördesmöten har slutat med en rak Juventus seger. Det är inte mycket som talar för en förändring. Hemmaspelet har varit okej, med två raka segrar på hemmamark. Bakom sig har Sampdoria ändå två förluster mot Atalanta med 0 - 4 och Udinese med 1 - 2. Morten Thorsby är tillbaka efter avstängning medan Mikkel Damsgaard och Manolo Gabbiadini är skadade.

Trots att Juventus har haft en otrolig skadeförföljd säsong har laget klarat sig utmärkt ändå. Mattia De Sciglio och Alex Sandro återvänder medan Denis Zakaria, Leonardo Bonucci och Giorgio Chiellini är på gång - dock inte helt återställda. Likaså Paulo Dybala, som är tveksam till start. Ändå känns Juventus sylvassa med Dusan Vlahovic, med 3 mål på 5 ligamatcher, i högform. Efter att ha avslutat februari månad med att slå Empoli med 3 - 2 har de inlett mars månad med en 1 - 0 seger över Spezia, där Alvaro Morata blev matchhjälten. Om Juventus ska vara med och slåss om Scudetton ska det bara till en seger här.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Juventus reser hem med samtliga tre poäng i detta Serie A möte.

Speltips Sampdoria - Juventus:
2. Odds 1.70 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Sampdoria:
Wladimiro Falcone, Tommaso Augello, Omar Colley, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Morten Thorsby, Albin Ekdal, Antonio Candreva, Stefano Sensi, Francesco Caputo & Fabio Quagliarella.

Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Daniele Rugani, Matthijs de Ligt, Mattia De Sciglio, Manuel Locatelli, Arthur Melo, Adrien Rabiot, Juan Cuadrado, Dusan Vlahovic & Alvaro Morata.
---

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip