Marknaden erbjuder dubbla pengar i odds på att Lazio ska slå Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris i Genua. I mitt tycke är detta ett vidöppet möte där sannolikheten är lika stor på alla tre utfall när det kommer till odds på matchvinnaren. Sampdoria har trots en placering på den nedre halvan av Serie A tabellen massvis av kvalité i truppen - främst i offensiven. Lazio har bara en seger på fem ligamatcher. På bortaplan är de urusla med bara en seger på sju omgångar. Att vinna mot Sampdoria blir inte heller enkelt.

Efter 15 omgångar har det blivit lika många poäng för Albin Ekdal och hans Sampdoria. Bakom sig har de en förlust mot formstarka Fiorentina. Innan dess tog de två raka segrar över tabelljumbon Salernitana och Hellas Verona. Antonio Candreva nätade i båda matcherna och är uppe i 6 mål totalt. Senast hamnade anfallaren Manolo Gabbiadini i målprotokollet. På topp finns även Francesco Caputo och Fabio Quagliarella som heta alternativ. Värre är det med försvaret som har släppt in 29 mål.

Det är lika många mål som Lazio också har släppt in. Under de två senaste omgångar har Lazio läckt in mål. Mot serieledarna Napoli blev det 0 - 4. I veckan spelades en galen match där det blev 4 - 4 mot Udinese. Mot stormakten Juventus blev det en 0 - 2 förlust innan dess. Lazio går inte att lita på. Framåt finns Ciro Immobile, med 11 ligamål, samt Pedro Rodriguez med 5 mål. Men försvaret är uruselt. Backlinjen förstärks med Luiz Felipe, som är tillbaka efter en avstängning, men då är Patric i stället avstängd.

Det råder ingen tvekan om att Sampdoria är mer än kapabla till att såra Lazio och få med sig ett positivt resultat. Det är ingen skräll att se dem klara av ett oavgjort resultat eller faktiskt vinna hemmamötet - då Lazio har enorma defensiva bekymmer.

Därmed blir det ett spel på en dubbelchans till Sampdoria, alltså att de antingen vinner matchen eller att mötet slutar oavgjort.

Speltips Sampdoria - Lazio:
1X - odds 1.85 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Alex Ferrari, Maya Yoshida, Nicola Murru, Valerio Verre, Adrien Silva, Morten Thorsby, Antonio Candreva, Manolo Gabbiadini & Francesco Caputo.

Preliminär startelva - Lazio:
Pepe Reina, Manuel Lazzari, Luiz Felipe, Francesco Acerbi, Elseid Hysaj, Sergej Milinkovic-Savic, Danilo Cataldi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Ciro Immobile & Pedro Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip