I 25:e omgången av Italienska Serie A så drabbar Sampdoria och Milan ihop på hemmalagets Luigi Ferraris. Jag spelar Sampdoria +0.5 AH @1.65 hos bet365 , glöm inte att bet365 stream all Serie A-fotboll, helt gratis vid inloggning.
Tabell:
10. Milan 24 8 8 8 +2 32p LWWDLW
12. Sampdoria 24 7 7 10 -8 28p WLWWL

Får bli en hyfsad kort motivering idag då jag är på resande fot. Sampdorias tränare Mihajlovic placerar just nu sitt Samp på en 12:e plats, fyra poäng efter dagens motstånd och förhoppningsvis så kan man jaga ikapp de poängen i dagens match. I Sampdorias nio senaste hemmamatcher i ligan så har man endast förlorat en match, den kom mot Sassoula då matchen slutade 3-4 efter att hemmalaget åkt på ett rött kort. Utöver den förlusten så har laget spelat fyra lika tillsammans med även fyra vinster. I dessa matcher så har man b.la. vunnit med 3-0 mot Udinese och spelat 1-1 mot Lazio. Man har helt enkelt höjts sig markant efter de tre inledande hemmamatcherna på säsongen, där samtliga slutade med förlust. Anfallaren Eder är i god form med 9 st mål. Inför dagens möte saknas den skicklige försvararen Gastaldello då han är avstängd, även den defensiva högermittfältaren De Silvestri är avstängd. Sett defensivt är Sampdoria ett lag med fina resultat, man har tex endast släppt in 3 mål på de 6 senaste matcherna i ligan. I dessa matcher har man även mäktat med 9 st gjorda mål. Får se och avgöra hur lagets defensiva avbräck kommer påverka hemmalagets målsnitt på antal insläppa, i övrigt är laget fullt manskap.

Milans tränare Clarence Clyde Seedorf har efter att han tagit över Milan fått laget tillbaka på det vinnande spåret, iallafall någorlunda. På onsdagen så åkte man på en kalldusch i slutskedet av andra halvlek då Atletico Madrid nickade in 0-1, vilket betyder att det gäller att ge allt i andra mötet i Madrid. Svårt att se Atletico gå mållösa på sin hemmaarena så det gäller att göra fler än ett mål. Man ligger alltså på en delad 10:e plats i ligan, tillsammans med Lazio nu när jakten på högre placeringar har börjat. Efter en katastrof inledningen på säsongen måste man verkligen börja plocka poäng för att nå Europa-spel, om den båten inte än har gått! PÅ Milans 6 senaste bortmatcher så har man spelat ihop två vinster, ett kryss och tre förluster. Kommer senast från en hemmavinst mot Bologna med 1-0, kollat lite statistik och man hade svårt att hitta målet samt lägen. Tillslut tröttnade dock Balotelli som drämde till bollen hårt, närmare mittlinjen än straffområdet, och Milan hade tagit ledningen och därmed tre poäng (se gärna målet). Problemet inför så många möten, även inför denna är att skadelistan är lång och svår då hela sex spelare saknas. Robinho, Cristante, El Shaarawy, Balotelli, Birsa och De Sciglio. Svåra avbräck offensivt då Balotelli, Robinho och Shaarawy är viktiga nyckelspelare inom laget. Även mittfältare Cristante är viktig spelare i Milans trupp. Pazzini och Abate bör dock vara åter spelklara.

Kommentar:
Väntar mig faktiskt ett riktigt hett möte mellan dessa målglada lag på söndagseftermiddagen. Ser ett aningen piggare Sampdoria som, enligt mig, har god chans till en trepoängare. Sett till deras snåla målsnitt på hemmaplan samt Milans skador. Tycker oddset ligger alldeles för högt här. Spelar Sampdoria Asian +0.5 (samma som 1X) @1.65x hos bet365 med 3/5 units.

Möjliga startelvor:

Sampdoria: Costa: Regini, Costa, Fornaiser, Mustafi: Obiang, Palomba: Soriano, Krstictic, Gabbiadini: Eder.
Milan: Abbiati: Abate, Rami, Zapata, Emanuelson: Jong, Montolivo: Honda, Kaka, Taraabt: Pazzini.

KROSSA KANADA! Fredens!

EDITERAD 2014-02-23 12.58:08

EDITERAD 2014-02-23 16.01:31

This is the stats tab
This is the post tip