Milan besöker Stadio Luigi Ferraris i Genoa.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen.
Odds 2,00 på bet365 .

Rossoneri har verkligen fortsatt att imponera trots Zlatans frånvaro, inte minst senast mot Celtic där man vände 0-2 till 4-2 efter bl a mål och assist av super-norsken, Hauge.
Efter 9 omgångar leder man Serie A fem poäng före Inter och Sassuolo. 21 mål framåt och 8 insläppta visar att Piolis gäng är i toppen för att stanna. Över 5,00 på att laget håller hela vägen in i mål känns faktiskt inte helt dum.

Men först ska Claudio Ranieris Sampdoria besegras, och kanske kan vi få se en Zlatan på bänken? Det skulle såklart vara en fin bonus. Oavsett så ser läget bra ut i övrigt, med Leao borta, och senast klev Kjaer av och ersätts av Gabbia.

Hemmalaget störs av skador på Keita Balde samt norrbaggen Askildsen. Annars ska laget vara intakt.

Sampdorias förväntade elva - Sportsgambler.com:
Audero; Bereszynski, Yoshida, Tonelli, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto; Ramirez, Quagliarella

Milans förväntade elva - Sportsgambler.com:
Donnarumma; Calabria, Gabbia, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Calhanoglu, Diaz; Rebic

Kollar vi lite statistik så har Milan gjort två mål eller fler 10 raka ligamatcher på bortaplan.
Doria i sin tur har gjort mål i 14 raka hemmamatcher (12 raka i ligan), vilket indikerar på att det här kan bli ett målglatt möte.

Nyckeln till att Sampdoria kan bjuda på motstånd och mål är att dom två ”veteranerna” Quagliarella och Candreva har en bra dag (gjorde varsit mål i 2-2 matchen mot Torino senast).
Vi får se, men att laget gör minst ett mål mot ett kanske lite halvslitet Milan känns som väldigt goda chanser, att dom håller nollan känns dock väldigt svårt.

Om vi summerar så kan det knappt se bättre ut rent statistiskt för spelet. Lägg där till rutinen som finns hos värdarna så hoppas och tror jag dom kan stå upp fint här.
2-2?

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip