De regerande Serie A mästarna AC Milan reser till Stadio Luigi Ferraris i Genua för att ta sig an formlösa Sampdoria. Milan har en fin form med en derbyseger och ett oavgjort resultat i Champions League. Efter fem omgångar ligger de på en tredje plats. Värre är det för Sampdoria - som fortfarande inte har någon seger i ligaspelet. Milan har ett riktigt bra utgångsläge och bör vinna.

Inledningen på säsongen var bedrövlig för Sampdoria. Under de första tre omgångar lyckades de inte näta en enda gång mot Atalanta, Juventus och Salernitana. Manolo Gabbiadini gjorde lagets första mål när han kvitterade sent på övertid mot Lazio. Anfallskollegan Francesco Caputo nätade senast mot Verona - men det blev en förlust ändå. Det råder fortsatt en måltorka.

Annat är det hos mästarna Milan, som har nätat två mål per match, i snitt. Formen från förra säsongen håller fortsatt i sig. Ärkerivalen Inter slogs senast med 3 - 2, där Rafael Leao nätade två gånger om. Samt att Olivier Giroud också hittade nätmaskorna. I veckan hamnde de i underläge på Red Bull Arena Wals-Siezenheim mot RB Salzburg. Dock kvitterade Alexis Saelemaekers, i en match där Milan hade ett högt bollinnehav på 66 %. Bra start i gruppspelet i den finaste turneringen av alla.

Milan vann båda möte förra säsongen med 1 - 0. En högre seger är så kan det mycket väl bli då Sampdoria har usel form. Därmed blir det ett spel på att Milan vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en hemmaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Milan seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Sampdoria - Milan:
2 asian -1. Odds 1.89 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Bruno Amione, Tommaso Augello, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Gonzalo Villar, Tomas Rincon, Filip Djuricic & Francesco Caputo.

Preliminär startelva - Milan:
Mike Maignan, Davide Calabria, Simon Kjaer, Fikayo Tomori, Theo Hernandez, Ismael Bennacer, Tommaso Pobega, Alexis Saelemaekers, Charles De Ketelaere, Rafael Leao & Olivier Giroud.
---

This is the stats tab
This is the post tip