Wow! Vilken start SSC Napoli har fått i den italienska Serie A. Efter fyra omgångar är de det enda laget som har vunnits samtliga ligamatcher. Det är en underbar prestation, med tanke på den stenhårda konkurrensen som råder i Italiens toppdivision. Sättet Napoli har lyckats på är också fantastiskt i sig. Tänk om de till och med skulle ta en femte raka seger mot Sampdoria. Dock faller detta på sin orimlighet då Napoli kombinerar ligaspelet med Europa League, så krafter och energi finns inte i oändlighet.

I mitt tycke har Sampdoria en fin chans att bryta Napolis svit. Laget har förstärkts med Francesco Caputo, som nätade två gånger om senast i 3 - 0 segern över Empoli. Det andra målet gjordes av yttern Antonio Candreva. Sedan finns också 38-årige Fabio Quagliarella på topp i högform. Sedan förlust i premiären mot AC Milan har Sampdoria varit svårslagna, där de till och med tog poäng i 2 - 2 mötet mot de regerande mästarna Inter. Albin Ekdal och Ernesto Torregrossa har återvänt efter skadeperioder.

Att ta in Luciano Spalletti som en ny tränare var ett klokt beslut. På väldigt kort tid har han fått ordning och reda på spelarna. Napoli har redan demonstrerat sin styrka efter att ha slagit stormakten Juventus med 2 - 1 på Diego Armando Maradona Stadium. I övrigt har Napoli besegrat Venezia, Genoa och Udinese i Serie A, samt spelat 2 - 2 mot Leicester i Europa League. Laget har fortfarande skador på Diego Demme och Stanislav Lobotka, samt frågetecken på Dries Mertens och Faouzi Ghoulam.

Sampdoria är svårslagna hemma på Stadio Luigi Ferraris. Även om Napoli vann där förra säsongen med 2 - 0 blir detta ett tuffare möte. Sampdoria har förstärkt sin offensiv. I tillägg har de försvarat sig bra och bara släppt in tre mål. Så detta blir en svårare match för Napoli än vad marknaden föreslår med sina odds. Napoli ses som en given favorit, på grund av den fina starten. I mitt tycke har Sampdoria nästan en lika stor chans till att plocka poäng. Därmed blir det ett spel på en dubbelchans till Sampdoria.

Speltips Sampdoria - Napoli:
1X. Odds 2.05 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Tommaso Augello, Omar Colley, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Mikkel Damsgaard, Adrien Silva, Albin Ekdal, Antonio Candreva, Fabio Quagliarella & Francesco Caputo.

Preliminär startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Konstantinos Manolas, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Eljif Elmas, Andre-Frank Zambo Anguissa, Fabia Ruiz, Lorenzo Insigne, Victor Osimhen & Matteo Politano.
---

This is the stats tab
This is the post tip