Kan Sampdoria få en nytändning

Förra säsongen
Samp - Roma 0-1
Roma - Samp 4-1

Serie A
5. AS Roma 7 3 3 1 12:10 12
20.Sampdoria 7 1 0 6 4:16 3

Samp hemma:

0-3 mot Lazio
1-0 mot Torino
1-3 mot Inter

Formen
F, V, F, F, F

Senaste match
Hellas Verona - Samp 2-0

Roma borta

1-1 mot Lazio
1-2-seger mot Bologna
0-1-seger mot Lecce

Formen
V, F, V, O, O

Senaste match
Roma - Cagliari 1-1

Förlusten mot Hellas Verona blev Di Francescos sista potatis. Ny tränare? En erfaren sådan i Claudio Ranieri. Det tror jag definitivt stärker Romas aktier. Både i den här matchen och framöver. Den gode Di Francesco gick inget vidare i Roma och fick lämna. I Samp blev han kortvarig. Nu känns det som han inte kommer få något jätteattraktivt jobb på länge. Nåväl, jag tror precis det här är vad Samp behöver.
För truppen är det inget större fel på. Det är i stora delar samma gäng som slutade nia förra säsongen under Giampaolo. Skyttekungen, ikonen, åldermannen Quagliarella stänkte då in galna 26 mål framåt. På sex matcher i år har han bara gjort ett.
Så det finns mer att ta av, även fast han fyllt 36. Kan det komma en reaktion här mot Roma? Inte omöjligt. Nytänt Samp mot ett Roma som jag känner lever väldigt mycket på individuell kvalitet snarare än ett synkat kollektiv. Roma har släppt tio mål på sju matcher och har haft en del flyt i vissa matcher kan jag känna. Nu mot Cagliari lite oflyt men ändå, att bara göra ett mål hemma mot Cagliari imponerar inte. Inte heller innan dess i Europa League mot Wolfsberger (1-1) eller något särskilt borta mot nykomlingen Lecce som man slog med uddamålet. Torsk innan det hemma mot Atalanta också.
Nej, jag tycker inte att Romas tränare Fonseca har fått balans på det här laget och det känns lite som att de kan tappa poäng när som helst.
Kanske är det läge här också. Det är i alla fall större chans för Samp än vad oddsen säger och jag väljer att gå emot majoriteten.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Samp (4-3-1-2) Audero - Bereszynski, Ferrari, Colley, Murru - Viera, Ekdal, Jankto - Ramirez - Gabbiadini, Quagliarella

Saknar: Seculin, Linetty

Roma (4-2-3-1) Pau Lopez - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Veretout, Cristante - Kluivert, Zaniolo, Florenzi - Kalanic

Saknar: Pellegrini, Zappacosta, Diawara

SPELTIPS
Jag spelar 1X till 1.71 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip