På Stadio Luigi Ferraris tar Sampdoria emot Udinese i den italienska Serie A. Marknaden anser att det är ett vidöppet möte, trots att Sampdoria har en bättre form och fyra poäng fler i tabellen än Udinese. Det skiljer också fyra placeringar mellan lagen. I mitt tycke är Sampdoria det klart bättre laget som dessutom har lyckats ta en hel del trepoängare på hemmaplan på sistone.

Sampdoria är sådär på resande fot. Dock har de visat stor form i sina senaste hemmamatcher där de har nätat i massor. Framgångarna på hemmaplan började mot Crotone där det blev 3 - 1 och sedan blev det en tung förlust med 2 - 3 mot Sassuolo. Men Sampdoria studsade tillbaka och vann med 2 - 1 mot Inter. Jag är övertygad om att de kommer göra mål på Udinese.

För Udinese har läckt in mål i sina fyra senaste matcher, där de har förlorat tre utav dem och släppt in hela tio mål. I sin senaste match krigade de väl mot Napoli men föll efter ett sent mål på övertid. De har nätat i sina tre senaste matcher mot Juventus, Bologna och Napoli - fast det har blivit på bekostnad av en massa slarv i försvaret och alldeles för många insläppta mål.

Till denna match får Sampdoria klara sig utan mittfältaren Jakub Jankto, som har dragit på sig fem gula kort och är avstängd, samt att Alex Ferrari och Manolo Gabbiadini är tveksamma till start på grund av tidigare skador. I Udinese är det skadebekymmer på Fernando Forestieri, Ignacio Pussetto, Stefano Okaka, Bram Nuytinck och Mato Jajalo, som väntas missa matchen.

Sampdoria vann både inbördesmöten förra säsongen med siffrorna 3 - 1 i Udine och 2 - 1 på hemmaplan. Jag ser Sampdoria som givna favoriter. Därmed lägger jag ett spel på en Sampdoria seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Udinese bortaseger och vinst vid en rak Sampdoria seger i matchen.

Speltips Sampdoria - Udinese:
1 asian 0 (samma som Sampdoria draw no bet) - odds 1.93 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Tommaso Augello, Omar Colley, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Mikkel Damsgaard, Adrien Silva, Albin Ekdal, Antonio Candreva, Fabio Quagliarella & Valerio Verre.

Bekräftad startelva - Udinese:
Juan Musso, Rodrigo Becão, Kevin Bonifazi, Samir Santos, Jens Larsen, Rodrigo De Paul, Walace, Rolando Mandragora, Roberto Pereyra, Marvin Zeegelaar & Kevin Lasagna.
---

This is the stats tab
This is the post tip