Tyskland åker till San Marino för att spela anfallsspel i dryga 90 minuter.

Lagen har spelat tre matcher och mindre överraskande är att Tyskland har tre segrar medan San Marino har tre förluster.

Norge-San Marino 4-1 (14-1 i hörnor)
Nordirland-San Marino 4-0 (7-2)
San Marino-Azerbadjan 0-1 (1-12)

Tyskland-Nordirland 2-0 (9-3)
Tyskland-Tjeckien 3-0 (8-6)
Norge-Tyskland 0-3 (3-4)

Finns fortfarande blåbärsnationer när det spelas kval. Men dom sämsta landslagen har blivit bättre och man förstår sig på fotboll bättre än vad man gjorde förr. Det handlar om att spel ett kompakt försvarsspel och göra det så svårt för motståndarna som möjligt i och runt straffområdet. Dessa lag möttes för nästan exakt 10 år sedan och det slutade med att tyskarna vann med 13-0 på bortaplan. Det resultatet är något jag har väldigt svårt att se i dagens fotboll.

Tyskland ångar på i kvalet och kommer med all säkerhet fixa sin fjärde vinst ikväll. Det kommer vara spel mot ett mål här i 90 minuter. Tyskland har fått 9, 8 och 4 hörnor i deras tre matcher. Azerbadjan fick 12 hörnor när dom mötte San Marino. Norge hade 14 hörnor senast mot San Marino. Eftersom San Marino vet att man kommer förlorat handlar det mer om att försöka förlora med så lite som möjligt. Man är extremt defensiva även på hemmaplan. Azerbadjan hade över 83% av bollinnehavet mot San Marino och tror vi får minst den siffran från Tyskland också.

San Marino kommer att behöva rensa ett antal gånger för att rädda sitt mål i den här matchen och att då skicka till hörna eller inkast kan vara smart då man får ett avbräck i spelet och man kan hinna andas lite innan nästa anfallsvåg väller över dom.

Jag spelar Ö11.0 hörnor (pengarna tillbaka vid 11 hörnor) @1.86 hos Nordicbet med 5/7u.

This is the stats tab
This is the post tip