Rak seger för Sandviken mot Arameisk/Syrianska testas.

Stökigt i bortalaget, som sparkade Louay Chanko förra veckan. Andra tränaren som fick gå den här säsongen. Vann visserligen mot jumbon Skellefteå efter det, men följde upp den matchen med 1-8 i röven hemma mot Carlstad United senast. Ett bedrövligt resultat och det går att sätta frågetecken kring moralen i laget känns det som. Saknade dessutom ett par spelare på grund av skador där.

Sandviken har fått in två bra lån från Superettan senaste tiden. Jacob Hjelte från Gefle och York Rafael från Värnamo. Hjelte inledde med två mål borta mot topplaget Assyriska medan Rafael blir spelklar här. Lagkapten Olof Mård återkommer dessutom efter att ha varit avstängd mot Assyriska. Har också frågetecken för ett par spelare och har även en dags mindre vila än motståndarna här. Väljer trots det att backa hemmalaget här.

Sandviken är ett stabilt Pelle Olsson-tränat lag och segern mot topplaget Assyriska bör ha gjort gott för moralen. Bör gå in i den här matchen med ett boostat självförtroende och ett annat momentum än bortalaget, som alltså föll blytungt senast och nyligen sparkade tränaren. Arameisk/Syrianska har vunnit mot tabelljumbon Skellefteå och ett Nyköping som åkte på en tidig utvisning - i övrigt har det gått tungt.

Sandviken är inget lag för toppen i den här serien, men med Pelle Olsson vet du att du har ett hårt jobbande och välorganiserat lag. Tror det räcker långt just den här gången.

This is the stats tab
This is the post tip