Sandvikens dröm om Superettan lever i allra högsta grad efter att ha knipit kvalplatsen i racet mot Vasalund. Nu står Örgryte för motståndet vilket helt klart kommer att bli tufft. Båda lagen har god form och det gäller att kraftsamla inför dubbelmötet. Sandviken har haft en otrolig offensiv genom hela säsongen och har både Jabir och Mohammed i skytteligatopp. Två spelare vi absolut kan få se i Allsvenskan nästa säsong med deras potential. Känslan är dock att Sandvikens defensiv kan vara för svagt mot Superettanmotstånd.

Örgryte har blandat och gett under säsongen men får ändå ses som starkt att de tog kvalplatsen och sista räddningsplankan. Vore en absolut mardröm för ÖIS att återigen få spela i Ettan således har de en stor press på sig att leverera här. Klarar de av pressen så talar mycket för att de reder ut ett dubbelmöte mot Sandviken.

Däremot i första mötet tror jag att Sandviken kommer vara dundertaggade och rivstarta mot Örgryte. Det går snabbt på konstgräset och med den offensiven och speeden som Sandviken har kommer det bli tufft inledningsvis för Örgryte. Gillar halvtidsspelet på Sandviken men tar en liten försäkring.

Spel: Sandviken draw no bet (asian 0) första halvlek till 1.83 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip