Sandviken är återigen på vinnarstigen efter tre raka segrar. Dessförinnan hade laget en tuffare period vilket gjorde att Gefle kunde rycka ifrån i toppstriden. Nu får Sandviken gå för kvalplatsen till Superettan i konkurrens med Vasalund. De har ett riktigt vasst lag med mycket spets som absolut kan hota i ett kval till Superettan, men nu gäller det att ta sig dit.

Motståndet för dagen är FC Stockholm Internazionale, ett lag som haft mycket blandade resultat under säsongen. Nu befinner de sig på hyfsat säker mark i tabellen men laget kan inte slappna av än, utan krävs nog 1-2 segrar till under sista fem matcherna. Till denna match saknar laget sin speldirigent Luka Dobrijevic men också David Zlotnik. Vilket får ses som två stora avbräck i den så tuffa bortamatchen mot Sandviken. Sandviken har å sin sida avstängning på Daniel Söderberg.

___

Tror FC får det tufft mot ett hungrigt Sandviken som verkligen är på gång nu. I grunden skiljer det mycket kvalitet och med avstängningarna på Luka och David så tror jag inte FC klarar av att ta poäng.

Spel: Sandvikens IF asian -1 till 1.80 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip