Brassarnas Serie A tar plats på menyn och natten till tisdag ställs Palmeiras mot Sao Paulo på bortagräs. Gästerna kliver in i denna match som favoriter och min spelidé är att de levererar bra!

Palmeiras har inlett säsongen piggt och noteras i skrivandets stund för 25 poäng på tolv ligamatcher. Målskillnaden för gästerna är 23-7, vilket vittnar om stabilitet och trygghet. Just i detta nu är de dessutom bäst i ligan och även om de inte toppar serien när den här matchen sparkas igång så har de då chans på att återta serieledningen, eller i bästa fall för deras del dryga ut ledningen ytterligare!

Sao Paulo som agerar hemmalag har inte levt upp till gästernas klass. Hittills har hemmalaget för dagen levererat 18 poäng på tolv omgångar och för deras del är det med en målskillnad på 17-13. En hygglig offensiv, men defensiven är inte riktigt lika vass som den Palmeiras kan stoltsera med och det är också den som jag tror blir matchavgörande denna gång.

Hemmalaget kommer från en 1-0-förlust borta mot Botafogo RJ i deras senaste framträdande och samma dag körde Palmeiras över Atletico GO genom en 4-2-seger på hemmaplan. Min idé är nu att gästerna är så pass bra att de ska ses med bra segerchans igen och med det sagt är det bortalaget som får mitt förtroende.

SPELTIPS
Palmeiras +0 (asian) / Palmeiras (Draw no Bet) spelas till 1.68 hos LeoVegas / 888sport / Unibet.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.
This is the stats tab
This is the post tip