Mitt spel: Atalanta rak seger till 1.90 hos bet365 .

Sassuolo tar emot Atalanta på Mapei Stadium där hemmalaget vill följa upp förra helgens storseger, mot ett bortalag som verkligen fått fart på maskineriet den senaste tiden.

Sassuolo kommer med råg i ryggen till den här matchen efter att ha besegrat Milan med hela 5-2 föregående helg. Segern ökade gapet ner till botten-trean till sju poäng, vilket bör göra att Dionisi och hans mannar kan pusta ut en aning. Domenico Berardi lämnade San Siro med 1+3 och kommer in i lördagens kvällsmatch med självförtroende.

Sassuolo har blandat och gett en hel del den här säsongen och landar just nu på en sextondeplats i Serie A. Offensivt finns det hot som kan såra många lag i ligan, men defensivt har man haft det tufft. Inte en enda hållen nolla på de sexton senaste matcher talar sitt tydliga språk.

Atalanta går både bättre och stabilare. Det må vara svängdörrar i båda riktningar som vanligt när det gäller Atalanta, men offensiven har verkligen fått fart. Fronttrion Höjlund, Lookman och Boga har funnit varandra och klickar väldigt fint vilket ger problem för samtliga lag i ligan.

Atalantas offensiva form just nu mot Sassuolo som har väldiga problem i försvaret, det kan bli åka av.

Atalanta väntas komma till spel med samma startelva som besegrade Sampdoria förra helgen med 2-0. Hemmalaget bör inte heller komma till spel med några nya skador, där Pinamonti, Muldur och Toljan fortfarande finns på skadelistan.

Jag ser framför mig en målrik historia, men när oddsen håller med mig ser jag inte värdet där. Mitt spel landar därför i Atalanta rak seger till fina 1.90 hos bet365 ! Atalantas form och kvalité ska vara tillräckligt för att åka hem med alla tre poäng.


Förväntad startelva Sassuolo:
Consigl - Rogerio, Ferrari, Erlic, Ruan - Thorstvedt, Lopez, Frattesi - Lauriente, Defrel, Berrardi.

Förväntad startelva Atalanta:
Musso - Toloi, Djimsiti, Scalvini - Maehle, Koopmeiners, De Roon, Hateboer - Boga, Höjlund, Lookman.

This is the stats tab
This is the post tip