Arbetsuppgiften är nästan enklast möjliga för Sassuolo som gästas av Cremonese på Mapei Stadium, i den italienska Serie A. Två lag med varsin seger i ryggen. Sassuolo besegrade Lecce och tog ett större avstånd från bottenstriden medan Cremonese vann sin första ligamatch för säsongen. Dock ligger Cremonese nästsist i tabellen och kommer att få det svårt att resa hem med poäng i behåll.

Tränaren Alessio Dionisi har lyckats väcka liv i Sassuolo spelarna, som har tagit tre segrar på de fem senaste omgångar. Kristian Thorstvedt nickade in matchens enda mål på Stadio Via del Mare. En trepoängare som innebar att Sassuolo gick om Lecce i tabellen. De övriga segrarna har kommit mot topplagen AC Milan och Atalanta. Även utan avstängde X-faktorn Domenico Berardi är truppen stark nog för att slå ett bottenlag.

Även Cremonese har en avstängning, på försvararen Alex Ferrari. Efter en rak av förluster har Cremonese bättrat sig. Först blev det ett kryss mot Torino och sist en hemmaseger över AS Roma - där Frank Tsadjout och Daniel Ciofani nätade. I och med segern är inte Cremonese tabelljumbon längre. Dock är det 9 poäng upp till säker mark. På bortaplan har det varit svårt att plocka poäng och framförallt att hålla tätt bakåt. Cremonese släpper in i snitt två mål per bortamatch.

Säsongens första seger må ha lyft självförtroendet hos spelarna i Cremonese. Däremot blir det oerhört tufft att följa upp segern mot Sassuolo, som själva kommer från en imponerande insats och har en fin form. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Sassuolo tar alla tre poäng i matchen.

Speltips Sassuolo - Cremonese:
1. Odds 1.85 hos Nordicbet & Betsafe.

---
Preliminär startelva - Sassuolo:
Andrea Consigli, Nadir Zortea, Martin Erlic, Ruan Tressoldi, Rogerio, Davide Frattesi, Pedro Obiang, Matheus Henrique, Nedim Bajrami, Gregoire Defrel & Armand Lauriente.

Preliminär startelva - Cremonese:
Marco Carnesecchi, Alex Ferrari, Matteo Bianchetti, Johan Vasquez, Leonardo Sernicola, Charles Pickel, Marco Benassi, Emanuele Valeri, Felix Afena-Gyan, Frank Tsadjout & David Okereke.
---
This is the stats tab
This is the post tip