Det blev ingen lyckad gårdag!..
Trots ett enormt spelövertag från Juventus i Verona, vann "bara" de regerande mästarna med 3-2, och det satt oerhört hårt inne. Och Lazio lyckades inte förvalta den tidiga ledningen mot Napoli.
Nåväl. Ny tag idag!

Jag kommer att pusha för ett spel tills kvällsmatcherna i Italien här på sajten.
Rak tvåa mellan Sassuolo - Inter till 1.70 hos SuperLenny.

Provinslaget Sassuolo har etablerat sig i Serie A de senaste åren.
Förra säsongen slutade laget på en elfte plats, men trots tabellplaceringen var laget högts indraget i bottenstriden i princip hela säsongen.
Målskyttet var ett stort problem då - faktum är att Sassarna var det laget som gjorde minst mål i Serie A den gångna säsongen, 29 kassar på 38 matcher. Anmärkningsvärt!
Domenico Berardi, som mycket ska kretsa kring i anfallsspelet, har stagnerat i sin utveckling. Under den förra säsongen var det istället Matteo Politano som var lagets stora ledare och poänggörare i offensiven. Men Politano har kritat på för Inter under sommarmercaton, så frågan är - vem ska göra poängen nu? Oklart.
Viktige Francesco Acerbi, som startade för Lazio igår, har även lämnat klubben denna sommar.
Kevin-Prince Boateng, Manuel Locatelli och Federico Di Francesco, är dock tre nyförvärv i laget som kommer att bli lite extra spännande att följa i Sassuolo.

På pappret känns Inter som den givna utmanaren till Juventus.
Luciano Spalletti har nu ett år i Milano och kommer till den här säsongen med en urstark trupp. Europas bästa sommarfönster?
Bortsett från Joao Cancelo har den blåsvarta Milano-klubben behållit hela startelvan från i fjol. Med nyförvärven som Stefan de Vrij, Radja Nainggolan, Matteo Politano, Sime Vrsaljko, Lautaro Martínez och Keita Baldé känns truppen otroligt bred och spetsig.
Under försäsongen har gästerna sett riktigt stabila ut. I den senaste matchen i International Champions Cup besegrade Spallettis mannar bland annat ett fullt ordinarie Atletico Madrid.

Mauricio Lemos och Federico Peluso missar premiären för hemmalaget, och Radja Nainggolan dras med en muskelskada. I övrigt ser ska det vara fullt manskap i lagen.

Summa summarum känns tvåan väldigt intressant runt priser runt 1.70. Om det är någon faktor som talar emot bortalaget denna söndag, så är det att Sassuolo är lite av Inters "Boogie team". Men det här ska vara utmärkt tillfälle att bryta den trenden. Inter känns hetare än på länge och ska man kunna utmana Juve om Scudetton så har man inte råd att tappa poäng i dessa typer av matcher.

This is the stats tab
This is the post tip