Lurig bortamatch för Inter efter en tuff vecka.

Senaste möten
Inter - Sassuolo 2-1
Sassuolo - Inter 1-3

Serie A
3. Inter 6 4 2 0 20:7 14
12. Sassuolo 6 2 1 3 6:7 7

Sassuolo hemma 3 1 1 1 1:1 4

Formen
O, F, F, F, V

Senaste match
Sassuolo - Salernitana 1-0

Inter borta
3 2 1 0 8:4 7

Formen
F, V, V, O, O

Senaste matcher
Inter - Atalanta 2-2
Shakhtar Donetsk - Inter 0-0 (CL)

Preliminära elvor (Whoscored)

Sassuolo (4-2-3-1) Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Lopez, Frattesi - Berardi, Djuricic, Boga - Raspadori

Saknar:
Osäkra: Obiang, Romagna, Satalino

Inter (3-5-2) Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko, Lautaro

Saknar: Sensi
Osäkra:

Hemmalaget Saussolo har en rolig utmaning framför sig på lördagskvällen när Inter kommer på besök. Sassuolo har inlett säsongen med ömsom vin och vatten. Mest vatten. Fyra poäng i början mot Verona och Sampdoria innan tre raka torsk följde. 1-2 borta mot Roma, 0-1 hemma mot Torino och 1-2 borta mot Atalanta. Man har ändå varit "med " i torskarna och nu senast blev det en skön trepoängare hemma mot nykomlingen Salernitana. Det finns kvalitet i Sassuolo, inte minst framåt med Berardi och co, men det har inte stämt till fullo. Jag tror att Saussolo kan växa under hösten och något bottenlag ska det absolut inte vara.
Har man då någon chans mot Inter? En liten sådan.
Inter kommer från en riktigt tuff vecka med 2-2 (i en galen match) mot Atalanta. Sedan följde 0-0 i Champions League borta mot Shakhtar Donetsk.
Inter kommer till spel med ett fint skadeläge och ska kunna gå på hyfsat för full maskin. Sedan kan det så klart vara en del slitage, både fysiskt och mentalt, men i en sista match inför landslagsuppehållet finns inte så mycket att spara på. 3-1 till Inter i motsvarande möte förra säsongen.
Inter har sett rätt så fina ut under Simone Inzaghi och bör i mina ögon gå segrandes ur den här striden. Särskilt med tanke på att Inters offensiv varit vass medan Sassuolos dito inte varit på så hög nivå den sista tiden. Landslagsuppehåll härnäst så det är möjligt att gå all in för Inzaghi i laguttagningen och sin matchplan.

SPELTIPS
Jag tar den raka tvåan till 1.74 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip