Mästarna och serieledarna i den italienska Serie A, Juventus, har ingen enkel uppgift framför sig när de reser till Mapei Stadium för att ta sig an formstarka Sassuolo. Juventus själva har haft ett väldigt tufft schema och tappat poäng mot Milan och Atalanta och svårt blir det också mot Sassuolo, som har imponerat med fyra raka segrar. Både Sassuolo och Juventus har öst in mål i sina senaste matcher, samtidigt som de också har släppt in en hel del, så jag räknar med mål från båda laget och ett stort målkalas.

Sassuolos fem senaste matcher har varit något av det extraordinära. Resan började hemma mot Verona i en match som slutade 3 - 3. Därefter har Sassuolo vinster mot Fiorentina med 3 - 1, Lecce med 4 - 2, Bologna med 2 - 1 och Lazio med samma siffror. Det var grymt att slå Lazio borta och göra ett mål på övertid. Med den fina formen kan Sassuolo även utmana Juventus.

Även för Juventus del har det blivit många gjorda och insläppta mål på sistone. Efter omstarten vann de en massa matcher med handikapp siffror. Sedan åkte de till Milano för att ta sig an AC Milan och hade en 2 - 0 ledning. Men Milan vände och vann matchen med 4 - 2. Juventus gjorde även två mål i nästa match, hemma mot Atalanta, men släppte också in två mål då.

Ytterbacken Juan Cuadrado i Juventus har dragit på sig fem gula kort och missar matchen pga avstängning. I övrigt ser skadeläget okej ut i båda lagen. Juventus leder ligan med åtta poäng och har inte världens bästa form. Då Juventus inte är helt på topp i försvaret, samtidigt som de producerar mål framåt är jag övertygad om att ett så formstarkt lag som Sassuolo ska lyckas näta på dem, samt släppa in ett eller fler mål. Båda lagen borde återigen göra mål i en match som bör innehålla minst tre mål.

Speltips Sassuolo - Juventus:
Båda lagen gör mål och över 2,5 mål - odds 1.83 hos bet365 , SpeedyBet & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Sassuolo:
Andrea Consigli, Mert Muldur, Vlad Chiriches, Federico Peluso, Giorgos Kyriakopoulos, Francesco Magnanelli, Manuel Locatelli, Domenico Berardi, Filip Djuricic, Jeremie Boga & Francesco Caputo.

Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Matthijs de Ligt, Giorgio Chiellini, Danilo, Miralem Pjanic, Rodrigo Bentancur, Blaise Matuidi, Federico Bernardeschi, Gonzalo Higuain & Cristiano Ronaldo.
---

This is the stats tab
This is the post tip