Sassuolo får besök av serieledaren, Milan.
Mitt speltips: Sassuolo asian hcp +0.5.
Odds 1,95 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

Enligt italienska källor åkte Zlatan på nytt bakslag under träning och ser ut att missa årets två sista matcher, varav en är helgens drabbning på Mapei Stadium.

Ett på slutet halvskakigt Milan, som kommer från 2-2 mot Genoa samt 2-2 mot Parma ser fortfarande ut att även sakna Kjaer och Gabbia i backlinjen, vilket är tungt inför det tuffa mötet mot ett offensivt lagt Sassuolo. Lägg även till att algeriern Bennacer ser ut att missa. Hernandez vilade mot Genoa men bör vara spelklar nu. Om han är out får det ses som ett starkt bonusavbräck för det här spelet.

Hemmalaget har fightats med skador på viktiga spelare som Chiriches, Defrei och Caputo. Samtliga var med i truppen i veckomatchen mot Fiorentina, och vi kan förhoppningsvis få se mer av dem i den här matchen.

Efter den fina inledningen på säsongen har Sassuolo tappat lite krut på slutet och halkat ner till plats 6 i tabellen, fem poäng bakom Milan i topp gör det här mötet otroligt viktigt för att ej halka efter för mycket.

Så kan lagen starta - Sportsgambler.com:
Sassuolo: Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Obiang, Bourabia; Berardi, Djuricic, Boga; Caputo

Milan: Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu; Rebic

Milan har haft ett tufft spelschema med sex matcher på 17 dagar, och det börjar nu visa sig både resultatmässigt och i truppen. Hemmalaget har spelat betydligt mindre och med ett truppläge som börjar bli allt bättre ser jag det som en viktig punkt här.

Sedan Kjaer klev av skadad har Milan släppt in fem mål på tre ligamatcher, och då har de inte mött några topplag direkt. Jag ser inte hur Milan ska kunna hålla nollan den här matchen heller och blir inte förvånad om Sassuolo löser mer än ett mål. Formkurvan pekar neråt för Milan som gått starkt ända sedan återstarten, men kanske lite väl bra spring? Det hoppas vi utnyttja med spel på ”Neroverdi”!

Att Sassuolo har fyra raka förluster på hemmaplan mot Milan ser jag som en extra morot. Går knappt möta laget i ett bättre läge än nu. Inga ursäkter för coach, Roberto De Zerbi.

· Milans avbräck, saknaden av Zlatan, Kjaer och Bennacer
· Milans formkurva pekar neråt efter två svaga insatser
· Milans tuffa spelschema börjar ta ut sin rätt
· Sassuolos skadeläge ljusnar. Caputo, Chiriches och Delfrei tillbaka

Sassuolo tar chansen att fortsatt haka på i toppen. 2-1?

This is the stats tab
This is the post tip