Milan ska säkra titeln borta mot Sassuolo.
Mitt speltips i matchen: Sassuolo över 3,5 hörnor. bet365 .

En poäng räcker för Milan, tack vare bättre inbördes statistik mot Inter. Sassuolo spelar för äran.

Jag rekommenderade samma spel mot Milan i förra helgens match mot Atalanta. Då skrev jag följande:
"Milan har släppt till fyra eller fler hörnor i majoriten av ligamatcherna. För att vara ett lag som leder en topp fem-liga tycker jag inte de är ett lag som ofta är superdominanta i sina matcher. Har inte överdrivet mycket boll själva och släpper till en del avslut. Den typen av saker som i slutändan brukar rendera i hörnor för motståndarna."

Atalanta skapade sex hörnor i matchen och spelet satt rätt enkelt. Väljer samma spel nu mot ett offensivt inriktat Sassuolo som har exakt noll att förlora här. "Sassarna" har också haft fyra eller fler hörnor i en majoritet av matcherna. Detta mot flera av ligans bästa lag. Sex mot Juve, åtta mot Atalanta och sex mot Fiorentina för att ta tre matcher i relativ närtid. Skapade sex hörnor när de här bägge lagen möttes i Milano i vintras. Bakom Inter, Roma & Atalanta har Sassuolo det högsta snittet för egna hörnor per match. Kommer till många avslut, har högt xg och gör många mål - den typen av saker som brukar rendera även i hörnor. Så visst är det ett offensivt skickligt lag.

Jag tror inte Milan kommer ha total kontroll i 90 minuter här på ett sätt som begränsar Sassuolos chanser att anfalla totalt. Dels är de mästare så länge vi har kryssresultat, sen är det troligt att Milan vid något tillfälle kommer ha ledningen och därmed falla tillbaka lite.

Speltips: Sassuolo att ha över 3,5 hörnor.

TV: Ulrik och Oliver går igenom en spännande kupong på Stryket!





This is the stats tab
This is the post tip