Sassuolo:

Har ryckt upp sig rejält mot slutet och lyft från den absoluta bottenstriden med en imponerande 5-2-seger borta mot ett blekt Milan och en 1-0-seger mot Atalanta, som fick Joakim Maehle utvisad efter en halvtimme. Senast kryssade I Neroverdi mot Udinese, 2-2, och är nu uppe på 15:e plats i Serie A, med sju poäng ner till Hellas Verona under nedflyttningsstrecket.

Viktige Domenico Berardi tvingades bytas ut efter bara drygt tio minuter mot Udinese senast med en muskelskada och är ett osäkert kort till den här matchen. Berardi, som redan missat tolv matcher den här säsongen, har stått för fem mål och tre assist på 15 framträdanden den här säsongen och kommer inte stjärnan till spel här är det ett rejält avbräck.

Preliminär startelva: Consigli; Zortea, Erlić, Tressoldi, Marchizza; Matheus Henrique, Obiang, Frattesi; Berardi, Defrel, Laurienté

Napoli:

Fortsätter storma fram mot Serie A-titeln och det ska till något extraordinärt för att stoppa Napoli från scudetton. Napoli har vunnit sex raka i ligaspelet och visar inga tecken på att slå av på takten. Efter Inters oväntade poängtapp mot nästjumbon Sampdoria har Partenopei nu chansen att gå upp i en 18-poängsledning i toppen.

Napoli vann med 4-0 i höstmötet hemma mot Sassuolo, efter ett hattrick från Victor Osimhen och ett mål och två assist från Kvicha Kvaratskhelia. Duon har varit fenomenal den här säsongen och fortsätter att ösa in poäng. Bakom finns alternativ i Giacomo Raspdori, Hirving Lozano, Giovanni Simeone med flera, men med tanke på att Napoli fått fem dagars vila sedan 3-0-segern mot Cremonese ändå har ett par dagars återhämtning innan man gästar Eintracht Frankfurt i Champions League på tisdag lär Luciano Spalletti ställa ett starkt lag på planen. Spalletti har inga skador eller avstängningar som oroar, och även om någon spelare skulle vilas finns kompetenta ersättare, framför allt i de offensiva leden.

Preliminär startelva: Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Zieliński, Lobotka, Anguissa; Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Speltips:

Napoli ser oerhört svårstoppade ut för tillfället och jag kan inte se någonting som kan stoppa Spallettis imponerande lag från Serie A-titeln. Napoli satte fyra mål mot Sassuolo tidigare under säsongen och Osimhen, Kvaratshkhelia och de övriga kommer in med gott självförtroende mot ett Sassuolo-försvar som är sårbart. Även om Sassuolo ryckt upp sig de senaste veckorna tror jag Napoli tar ytterligare en seger här, och att det kan rassla i näten.

Napoli -0.75 finns till 1,73 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip