Speltips: Sassuolo rak seger till 1.66 hos bet365 .

Två lag med stukat självförtroende deluxe ställs mot varandra under fredagskvällen. Hemmalaget Sassuolo står på fem raka matcher utan seger och sjunker längre och längre ner i tabellen.
Salernitana då? Rekorddåligt. Inte EN ENDA seger på elva omgångar i Serie A och tydlig jumbo.

Trots Sassuolos svaga form på sistone är man ganska stora favoriter i det här mötet, och jag har svårt att komma på någon anledning till att inte hålla med.
Av de matcher jag har sett Salernitana i år har det varit megasvagt. Nu har Pippo Inzaghi tagit över som huvudtränare och det blir spännande att se om han kan vända på skutan, men jag är tveksam.

Skador: Salernitanas Jovane Cabral är återigen tevksam till spel efter att ha missat mötet med Napoli förra helgen.

Salernitanas svaga bortafacit

Sassuolo är absolut inget monsterlag, men i en match med två svaga defensiver tror jag hemmalagets offensiv är snäppet bättre än Salernitanas. Man har aningen mer kvalité i den sista tredjedelen, speciellt i form av klasspelaren Domenico Berardi, och det tror jag kan vinna dem matchen.
Det i kombination med hemmaplansfördelen tror jag fäller avgörandet, då Salernitana har förlorat fyra raka bortamatcher samtidigt som man inte gjort ett enda mål i dessa fyra matcher.

I dagsläget ser jag Sassuolo som det bättre laget. Salernitana har inte visat någonting hittills den här Serie A-säsongen som får mig att tycka eller tro något annat.

På hemmaplan får Sassuolo nog inte en bättre chans att vända på den dystra trenden man är inne i, därför blir mitt spel Sassuolo rak seger till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip