Omgång 27 i den italienska Serie A inleds med ett möte på Mapei Stadium där Sassuolo gästas av Spezia. Med tre raka segrar i ligaspelet är mittenlaget Sassuolo i toppslag. Spelarna är avslappnade och presterar därmed på topp. Värre är det för Spezia, som har näsan precis ovanför vattenytan - men en skön seger över Inter i ryggen. Den kommer att bli svår att följa upp, då Sassuolo är i en sanslös målform.

Under hela säsongen hade Jose Mourinho och hans AS Roma släppt in fem ligamål på Roms Olympiastadion. Det var innan Sassuolo kom på besök och vann med 4 - 3. Det är knappast första gången Sassuolo sprayar in mål mot topplag. 5 - 2 segern över de regerande mästarna AC Milan finns färsk i minnet. Lecce och Cremonese har slagits i de senaste omgångar. Förutom X-faktorn Domenico Berardi har fransmannen Armand Lauriente, med 7 ligamål, varit i högform, fram i banan.

Ännu är det ingen panik hos Albin Ekdal och hans Spezia, som har fem poäng ner till bottenzonen. I januarifönstret spenderade de stort för att cementera sig i högsta divisionen. Sedan dess har Luca Gotti fåttt avgå som tränare. Leonardo Semplici har kommit in som en frisk fläckt och tagit fem poäng på tre omgångar. Dock riskerar han att åka på sitt första nederlag, då försvaret fortsätter att bjuda på individuella misstag - något som Sassuolo kommer att ta vara på.

Speltips Sassuolo - Spezia: 1. Odds 1.83 hos Pinnacle.

Med den fantastiska målformen är det svårt att se något annat utfall än att Sassuolo kommer att näta i massor. I alla fall fler mål än vad de borde släppa in. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Sassuolo tar en fjärde raka Serie A seger genom att slå Spezia.
This is the stats tab
This is the post tip