SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Oj, vilken fantastisk start Sassuolo har fått i den italienska Serie A. Efter fyra omgångar ligger de på en andra plats i tabellen, bakom AC Milan, där Sassuolo har tre raka segrar i ryggen. Näst ut ska de möta tabelljumbon Torino hemma på Mapei Stadium. Gästerna har inte fått någonting att fungera och har förlorat sina samtliga tre ligamatcher. Då formen är helt makalös hos Sassuolo, som kommer från en fantastisk vändning senast, kan jag inte annat än tro på att deras succé fortsätter.

Efter att ha spelat oavgjort mot Cagliari i premiären har Sassuolo hittat något av en drömform. De har gjort 4 (!) mål per match i sina tre senaste möten mot Spezia, Crotone och Bologna. Förvisso har inte motståndet hållt någon större klass, men det gör å andra sidan inte Torino heller. I sin senaste match log Sassuolo under med 1 - 3 borta mot Bologna men vände matchen och vann med 4 - 3. Dessa tre mål kom på bara 13 minuter. Roberto De Zerbis har därmed stärkt självförtroendet ännu mer.

Förutom att formen har varit dålig hos Torina spelarna så har även Covid 19 ställt till med en del bekymmer. Efter förlusterna mot Fiorentina och Atalanta fick Torino, bara timmar innan den senaste matchen hemma mot Cagliari, ett nytt fall av Corona-virus. Ytterligare fyra fall har sedan bekräftats på klubbens hemsida, som är mycket tveksamma till denna match. Då dessa spelare befinner sig i karantän och inte tränar med de övriga i laget är det ett enormt avbräck. De kommer att genomgå flera tester före denna match för att stoppa ytterligare spridning av viruset. Hemma mot Cagliari blev det en 2 - 3 förlust till slut.

Då Sassuolo har nätat 12 mål på sina tre senaste matcher och har en fantastisk form, medan Torino har fått en dålig start på säsongen samt en massa Corona i truppen blir det mycket svårt för gästerna att kriga om några poäng. Jag spelar på att Sassuolo vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Sassuolo asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Torino seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Sassuolo (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Sassuolo seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Sassuolo - Torino:
1 asian hcp -1. Odds 2.06 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Sassuolo:
Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Vlad Chiriches, Gian Marco Ferrari, Giorgos Kyriakopoulos, Maxime Lopez, Giacomo Raspadori, Manuel Locatelli, Domenico Berardi, Francesco Caputo & Filip Djuricic.

Bekräftad startelva - Torino:
Salvatore Sirigu, Ricardo Rodriguez, Lyanco, Gleison Bremer, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Tomas Rincon, Soualiho Meite, Sasa Lukic, Andrea Belotti & Simone Verdi.
---

This is the stats tab
This is the post tip