Sassuolo:

Var i strålande form inför uppehållet när man radade upp fyra raka segrar – inklusive en finfin 4-3-seger borta mot Roma på Stadio Olimpico – vilket fått I Neroverdi att lyfta i tabellen och man är i skrivande stund tolva i Serie A – en poäng bakom måndagens motståndare Torino på elfte plats. Sassuolo vill förstås hitta tillbaka till den vägen även efter uppehållet.

Sassuolo vann bortamatchen i Turin med 1-0 och hoppas på att kunna göra dubbeln över Torino den här säsongen och kliva förbi i tabellen. Skadeläget ser bra ut och Ruan återvänder från avstängning.

Torino:

Klev inte in i landslagsuppehållet med samma vind i seglen som Sassuolo. Torino åkte på en riktig käftsmäll nere i Neapel – som förvisso alla lag gör mot överlägsna Napoli – och föll med 4-0 mot Partenopei. Det var andra gången på kort tid som Torino fick släppa fyra baljor mot sig efter 4-2-förlusten mot Juventus i Turinderbyt i slutet av februari. Däremellan hann Torino dock säkra två segrar, i 1-0-segern mot Bologna och 2-0-segern borta mot Lecce.

Ivan Juric har lite skadebekymmer som gäckar. Ola Aina har ådragit sig en muskelskada och är otillgänglig, precis som Ivan Ilic. Dessutom ser Ronaldo Vieira ut att missa, utöver David Zima som blir borta ytterligare någon månad samtidigt som det finns frågetecken för Valentino Lazaro och Aleksey Miranchuk.

Sassuolo målglada på sistone

Underspelet står i favör i det här mötet, men Sassuolo har bjudit på målkalas i två av deras tre senaste matcher – 4-3-segern borta mot Roma och 3-2-segern mot Cremonese. Sassuolo var i bra form inför uppehållet och hoppas kunna inkassera ännu en seger mot Torino och kliva förbi Turinlaget i tabellen. Torino har också läckt in mål vid några tillfällen på sistone. Över 2.5 mål finns till 2,14 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip