SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Ett av de italienska lagen som jag personligen har imponerats mest utav är Sassuolo. På 37 Serie A matcher har Sassuolo lyckats näta 69 gånger. Det ger oss ett snitt på 1,86 mål. Det är en väldigt hög siffra, med tanke på vilket motstånd som finns i ligan. Detta visar också hur effektiva Sassuolo är när de attackerar, vilket de nästan alltid gör med en massa spelare. Då blir det utdelning, även mot de bättre lagen. I den sista omgången ställs Sassuolo mot Udinese och då ska det bara bli en komfortabel seger.

Sassuolo har efter en kortvarig svacka, där de har spelat mot bra lag, hittat toppformen igen. De kommer till detta möte från en 5 - 0 storseger hemma mot Genoa, som krigar för sin överlevnad. Där gjorde Sassuolo en lysande insats igen, precis som vi har sett dem så många gånger för denna säsong. Mot Genoa var även försvarsspelet på topp, vilket bäddar gott inför nästa möte.

Udinese har spelat helt okej på sistone. Men de verkar ha slutat spela nu. I och med att de har säkrat kontraktet känns det väldigt mycket som att spelarna har slutat bry sig. Senast gjorde Udinese en dålig prestation hemma mot Lecce, som ligger trea från slutat av tabellen, som slutade 1 - 2. Att släppa in två mål mot Lecce är uselt, men att bara lyckas göra ett mål framåt i samma match är uruselt, då Lecce är det laget som har släppt in flest mål i ligan, nämligen 81 mål på dessa 37 omgångar.

I mitt tycke är Sassuolo solklara favoriter till att vinna detta möte, i synnerhet då Udineses offensiv saknade kreativitet och vilja senast. Mål kommer Sassuolo att göra, säkert i massor, samt ta ytterligare tre poäng. Så jag spelar på en rak etta i matchen.

Speltips Sassuolo - Udinese:
1 - odds 1.93 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Sassuolo:
Andrea Consigli, Rogério, Gianmarco Ferrari, Federico Peluso, Jeremy Toljan, Manuel Locatelli, Mehdi Bourabia, Hamed Junior Traorè, Filip Djuricic, Domenico Berardi & Francesco Caputo.

Bekräftad startelva - Udinese:
Juan Musso, William Troost-Ekong, Marvin Zeegelaar, Samir Santos, Jens Stryger Larsen, Sebastien De Maio, Rodrigo De Paul, Walace, Ken Sema, Kevin Lasagna & Stefano Okaka.
---

This is the stats tab
This is the post tip