Bayern fick en svag start på säsongen och har fått kritik för sitt transferfönster.

Premiären

Borussia Mönchengladbach - Schalke 0-0
Bayern M - Hertha Berlin 2-2 (24' 1-0 Lewandowski, 36' 1-1 Lukebakio, 38' 1-2 Grujic, 60' 2-2 Lewandowski

Ja, det var inte direkt muntra miner efter 2-2 hemma mot Hertha Berlin i premiären. Till skillnad från Dortmund som körde över sitt motstånd och även vann i går, så känns inte Bayern riktigt i harmoni. Man har fått en del kritik för sitt transferfönster. Spelare som försvunnit är James Rodriguez, Robben (slutar), Ribery (Fiorentina), Rafinha, Renato Sanches och Mats Hummels. På inkontot har man fått in Coutinho från Barca, och det kommer säkert att bli bra, men i övrigt lite sisådär med Pavard från Stuttgart, Lucas Hernandes (bra) från Altetico Madrid, Cuisance från Gladbach och Ivan Perisic på lån från Inter. Jag vet inte jag men det känns inte wow när man summerar fönstret hittills.

Mycket hänger fortfarande på Müllers och Lewandowskis axlar. För Schalke tycker jag att den här matchen kommer lägligt. Både Perisic och Coutinho har nyss kommit och förväntas kanske inte göra skillnad direkt i början på säsongen. Att släppa två kassar hemma mot Hertha vittnar väl också om en defensiv som inte är helt inkörd. Nej, jag tycker att Schalke har en rätt bra chans att skrälla här. Sen om skrälla är att ta poäng eller vinna får vi se, men pressen är på Bayern i och med att Dortmund vunnit två raka och jag är osäker på om man fixar det.

Preliminära elvor (Whoscored)

Schalke (4-2-3-1) Nübel - Kenny, Stambouli, Nastasic, Oczipka - McKennie, Mascarell - Caliguri, Harit, Raman - Burgstaller

Saknar: Caris, Boujellab, Matondo. Osäkra: Uth, Kabak

Bayern M (4-3-3) Neuer - Kimmisch, Sule, Hernandez, Alaba - Muller, Alcantara, Tolisso - Gnabry, Lewandowski, Coman

Osäkra: Goretzka, Boateng, Coutinho

SPELTIPS
Jag spelar Schalke asian hcp +1,5 till 1.89 hos FastBet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip