Returmöte och en direkt avgörande match i jakten på playoff-finalen spelas på Tissot Arena i Biel, när Schweiz tar emot Belgien i damerna VM-kval. Det första matchen utan två, som spelades i fredags, slutade 2-2, så detta är en öppen historia. Schweiz är små favoriter, mest då de har hemmaplan, där vinnaroddset ligger runt 2.35. Då inget av lagen har råd med att bara försvara resultatet och inte heller klarar av att spela defensivt ser jag all anledning till att vi får se en del mål i mötet igen.

Schweiz var inte på något sätt utspelade i Belgien, när det första mötet ägde rum. Dock så kom kvitteringsmålet väldigt sent. Med endast tre minuter kvar lyckades Alisha Lehmann göra sitt andra och matchens sista mål - vilket gav allt hopp och fördel till Schweiz i returmötet. Även om Schweiz är duktiga i försvaret och kan hålla nollan mot sämre motståndare så släpper de nästan alltid in mål mot sämre lag. När Belgien kommer på besök som kommer det att attackeras för fullt då Belgien måste göra mål.

Resultatet 2-2 räcker ingenstans för Belgien, som måste fortsätta pressa hårt, precis som de gjorde i den första mötet. Att göra mål framåt är dock ingen fara. På de senaste åtta spelade matcher har Belgien lyckats göra mål på samtliga av dem. Det kommer de också att göra mål Schweiz men risken är stor att det öppnas upp luckor i defensiven och att det därmed även släpps in ett och ett annat mål bakåt. På fyra av de fem senaste spelade matcherna i VM-kvalet har Belgien dessutom lyckats att göra minst två mål i matcher - och även släppt in ett eller två mål som följd av deras offensiva spelstil.

Schweiz och Belgien har dessutom mötts förra året (i Cyprus Women's Cup) och då slutade mötet också 2-2. Det är all-in för båda lag även i denna match så jag ser ingen anledning till att trenden med många mål ska brytas.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.82 på att vi ska få se minst tre mål i returmötet och lägger ett spel på över 2,5 mål i matchen. Oddset hittas hos LeoVegas , MrGreen och 888sport .

---
Preliminär startelva Schweiz: Gaelle Thalmann, Noelle Maritz, Geraldine Reuteler, Ana-Maria Crnogorcevic, Ramona Bachmann, Lara Dickenmann, Lia Wälti, Malin Gut, Alisha Lehmann, Eseosa Aigbogun & Luana Bühler.

Preliminär startelva Belgien: Nicky Evrard, Davina Philtjens, Tine De Caigny, Tessa Wullaert, Aline Zeler, Janice Cayman, Davinia Vanmechelen, Laura Deneve, Julie Biesmans, Laura Deloose & Kassandra Missipo.
---

This is the stats tab
This is the post tip