Schweiz - England gör upp om tredjeplatsen i Nations League.
Mitt spel till matchen är England över 6,5 insparkar.

Schweiz förlorade semifinalen mot Portugal men det var en bra genomförd match ifrån schweizarna. De förde matchen mot ett Portugal som stod rätt lågt och ville ställa om. De har en underhållande spelfilosofi Schweiz, som går ut på att rulla bollen på backen så mycket som det går. Det straffades ibland men känns som de fick ut mycket av det. Chanserna fick dem men avsluten hade mer att önska.

Det var små marginaler för England som förlorade den andra semifinalen mot Holland. De tog ledningen med 1-0 och den unge jättetalangen Sancho fick läget att gör 2-0 på nick men fick inte den träffen han önskade. Kvittering kom senare från De Ligts panna. Sen när England firade sitt 2-1-mål efter att Lingard sprungit sig fri såg VAR att det var några centimeter offside, så efter en stund blev det bortdömt. I förlängningen slarvade Stones och bjöd Holland på segern.

Jag är tveksam för var det blir för intensitet i matchen. Det är två lag som efter matchen går på semester och frågan är hur mycket de brinner för den här tredjeplatsen. Och jag tänker främst på England. Schweiz motivation känns högre eftersom de inte är lika vana vid att spela sådana här typer av matcher. De engelska spelarna hade nog, om de fick bestämma själva, gått på semester i torsdags efter den förlusten.

Schweiz har ett gäng, bl.a. Xhaka och Shaqiri, som gärna testar avslut från distans. Stor chans att det leder till inspark när skotten kommer från ett långt avstånd. Jag tror att Schweiz brinner lite mer för matchen och vill det här mer än England.

Jag spelar England över 6,5 insparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip