Hörnorna hittade hem igår och fortsätter i mästerskapet med nytt spel idag.

Att båda lagen gör mål tror jag ska ha en vettig chans i kvällens match mellan Schweiz - Frankrike.

1 Österrike 2 1 1 0 2-1 4
1 Frankrike 2 1 1 0 2-1 4
3 Schweiz 2 1 0 1 2-2 3
4 Island 2 0 0 2 1-3 0

Vi har liknande scenario idag som vi hade igår när Sverige gick vidare. Ett lag är redan utslagna, vilket i den här gruppen är Island. Schweiz behöver vinna ikväll mot Frankrike för att gå vidare till kvartsfinal. För Frankrikes del räcker det med en poäng men om Österrike vinner mot Island, som känns troligt, så innebär det att Frankrike hamnar på andraplats och det tror jag inte man vill för då blir kvartsfinalen svårare.

Frankrike har varit en besvikelse i de inledande matcherna. I premiären mot Island satt det långt inne och det var inte så att man tänkte att 1-0 måste bara komma snart utan en tråkig match där det knappt skapades någonting. Men så skickades bollen in i straffområdet och domaren blåste straff efter lite gruff och därmed var 1-0 ett faktum. Mot Österrike såg spelet ungefär likadant ut men eftersom Österrike är ett bättre fotbollslag än Island så fick Frankrike problem i försvaret. 1-0 kom rättvist till Österrike men kunde inte hålla ut hela vägen utan Frankrike kunde kvittera på en hörna i andra halvlek.

Schweiz förlorade den viktiga premiären mot Österrike men efter vinsten mot Island med 2-1 har man nu alltså fortfarande en liten chans att ta sig vidare. Schweiz försvar har inte imponerat och Frankrike ska kunna hitta nätet minst en gång ikväll. Schweiz med Ramona Bachmann i spetsen, som vi känner igen från Damallsvenskan, kommer skapa problem hos Frankrike ikväll.

Bolagen tror inte på mycket mål idag men jag tycker mycket talar för att det blir det. Med tanke på det jag skrivit ovanför samt att Schweiz måste vinna så kan man inte försvara sig till 0-0 utan måste framåt. Sista gruppspelsmatchen blir normalt mer mål än i de första för nu är det mer vinna eller försvinna för flera utav lagen.

Jag spelar båda lagen gör mål @2.35 hos Bwin med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip