På St. Jakob-Park i Basel ställs Schweiz mot Grekland i en träningslandskamp under onsdagskvällen.

Schweiz kliver in i den här matchen som favoriter och med tanke på vad de visade upp i egenskap av hemmalag inför EM så förstår jag varför. De har en resultatrad på fem raka vinster i egenskap av hemmalag och innan EM drog igång, där de heller inte gjorde bort sig, avslutade de uppladdningen med en smärtfri 7-0-seger mot ett svagt Liechtenstein.

I EM sedan tog sig Schweiz till kvartsfinal. Där tog det roliga slut då Spanien blev en för tuff uppgift, men det krävdes en straffsparksläggning för att få fram avgörandet. I åttondelsfinalen som schweizarna genomförde mot Frankrike var det också en straffsparksläggning som avgjorde, men då med fördel Schweiz alltså.

Grekland har inte matchat sitt landslag sedan i början på juni tidigare i år och då gjorde dem det i en träningsmatch mot Norge på Estadio La Rosaleda i Malaga. Den matchen vann Grekland med 2-1, men nu väntar ett St. Jakob-Park i Basel som längtat efter att få se sitt landslag skörda nya framgångar och även om detta "bara" är en träningsmatch så tror jag att Schweiz har den kvalité och spets som krävs för att de ska lämna den här matchen med seger.

SPELTIPS
Jag kliver in på Schweiz som segrare, men med lite lägre insats då det trots allt bara är en träningsmatch som gäller.
Rak etta till 1.65 hos Unibet är spelet jag väljer.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip