Mitt spel: Schweiz vinna och hålla nollan till 2.20 hos bet365.


Hemmalaget Schweiz fick en smakstart på EM-kvalet i lördags när man besegrade Belarus med 5-0. Anfallaren Renato Steffen gjorde hattrick redan den första halvtimmen innan Granit Xhaka och Zeki Amdouni fyllde på efter dryga timmen. Schweiz har fått en relativt snäll grupp i form av nyss nämnda Belarus, Kosovo, Israel, Andorra och Rumänien, så allt tyder på att man kommer vinna denna kvalgrupp ganska komfortabelt. En stor och stabil seger i kvalets första match var dock väldigt välkommet när man nu ställs mot Israel som fick en betydligt tuffare start på deras kval.

1-1 hemma mot Kosovo var inte vad Israel hade hoppats på. Besvikelsen blir nog bara värre av det faktum att man faktiskt var det klart bättre laget i matchen, men med tre skott på mål på arton skapade målchanser gör man ofta inte mer än ett mål. Mot Schweiz handlar det om att omvandla det hyggliga spelet till fler klara målchanser, men det kommer inte bli lättare när Schweiz står på andra sidan.

Ett underskattat landslag

Schweiz fortsätter att gå lite under radarn som ett underskattat landslag. Man kommer från ett fint världsmästerkskap där man dock tillslut åkte på pumpen ordentligt mot Portugal i åttondelsfinalen. Det är extremt sällan man förlorar tävlingslandskamper mot nationer utanför den absoluta toppen. Sedan Juni förra året har man förlorat totalt fyra tävlingslandskamper, och det mot Spanien och Portugal två gånger respektive. Utöver det har man slagit länder som Serbien, Kamerun, Tjeckien och faktiskt både Portgual och Spanien.

Sett till hur högt jag faktiskt håller Schweiz som landslag, deras smakstart på det här kvalet och Israels svajiga form offensivt ser jag spelet klart och tydligt framför mig. Schweiz vinner den här matchen och gör det utan att släppa in mål. Schweiz vinna och hålla nollan till 2.20 finns under specialare hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip