Speltips: BLGM till 2.06 hos Bethard .

Det har blivit dags för en av favoriterna i mästerskapet, England, att kliva in i leken när man ställs mot Serbien på Veltins Arena i Gelsenkirchen!

England kommer till det här mästerskapet med kanske större förväntningar än på bra länge. Det är stjärnspelare i överflöd och troligtvis sista chansen för förbundskapten Gareth Southgate att vinna något med detta landslag.
Den offensiva kvartetten med Harry Kane, Bukayo Saka, Phil Foden och Jude Bellingham känns hyfsat given. Desto mer spännande blir det att se vem som tar plats bredvid Declan Rice på det centrala mittfältet. Connor Gallagher? Kobie Mainoo? Adam Wharton eller Alexander-Arnold? Mycket pekar på att det blir den sistnämnda som tar steget upp från sin högerbacksposition.

Jag håller nog Frankrike snäppet över England inför detta mästerskap, mest på grund av defensiven. Jag tycker Englands defensiv lämnar lite att önska, där Marc Guehi verkar vara favorit att ta plats bredvid John Stones i mittförsvaret.
Det är även fortsatt tveksamt om Luke Shaw kommer till spel eller inte, vilket lämnar ett rätt stort hål på vänsterbacken.

Serbien kommer till det här mästerskapet med en 3-0 seger i ryggen mot Sverige på Friends Arena. Jag imponerades väl inte nämnvärt av dem rent spelmässigt, men starkt att vinna med 3-0 oavsett.
Känslan är att det kan bli lite vad som helst av detta serbiska landslag detta EM, precis som det varit de senaste mästerskapen man deltagit i. Man har ett rätt intressant lag, men frågan är bara hur bra man kan hålla ihop det.

Räcker Englands defensiv till?

England kliver självklart in i den här matchen som favoriter, och det med all rätt. Jag är dock lite smått orolig över deras defensiv, och det finns definitivt offensiva spelare i Serbien som kan ställa till det för engelsmännen.
Mitrovic, Vlahovic och Tadic med Milinkovic-Savic bakom är inga dussinlirare, och jag tror det kommer dyka upp chanser för den kvartetten.

Serbien slutade sist i sin grupp under VM-2022, trots att man gjorde flest mål i gruppen. Så mål är inte garanti för några resultat för detta serbiska landslag, vilket är rätt passande för mitt spel i denna match.

Jag tror det finns rätt goda chanser att Serbien lyckas peta in en boll bakom Englands försvar som jag tycker lämnar lite att önska. Vinner matchen räknar jag även med att man gör, så England vinst & BLGM till 3.50 hos Bethard blir mitt spel!

This is the stats tab
This is the post tip