Serbien asian -2 spelas mot Moldavien.

Tvåmålsseger = Pengarna tillbaka.
Tre+ = Vinst på speelt.
Uddamålsvinst/Moldavienpoäng = Torsk på spelet.

För den som vill ha ett högre odds är -2,5 eller europeiskt hcp -2 helt okej att spela också.

Det här borde bli överkörning. Serbien leder gruppen och har allt att spela för inför avslutningen, medan Moldavien är avsågat.

1 Serbien 6 3 3 0 13-7 12
2 Irland 6 3 3 0 8-4 12
3 Wales 6 1 5 0 9-5 8
4 Österrike 6 2 2 2 9-8 8
5 Georgien 6 0 3 3 6-10 3
6 Moldavien 6 0 2 4 4-15 2

Har sett Serbien i kvalet och jag måste säga att jag gillar det jag sett. Truppen har ju alltid innehållit bra namn, men nu känns det mer harmoniskt än tidigare, spelarna verkar trivas tillsammans och dra åt samma håll.

Följande trupp är uttagen:

Vladimir Stojkovic (Partizan), Aleksandar Jovanovic (AGF), Predrag Rajkovic (Maccabi Haifa), Marko Dmitrovic (Eibar).
Defenders: Branislav Ivanovic (Zenit), Jagos Vukovic (Olympiacos), Stefan Mitrovic (Gent), Nikola Maksimovic (Napoli), Matija Nastasic (Schalke), Aleksandar Kolarov (Roma), Uros Spajic (Anderlecht), Ivan Obradovic (Anderlecht), Antonio Rukavina (Villarreal).
Midfielders: Ljubomir Fejsa (Benfica), Luka Milivojevic (Crystal Palace), Nemanja Matic (Manchester United), Nemanja Gudelj (Tijandin Teda, China), Nemanja Maksimovic (Valencia).
Forwards: Dusan Tadic (Southampton), Filip Kostic (Hamburg), Adem Ljajic (Torino), Aleksandar Mitrovic (Newcastle United), Andrija Pavlovic (FC Kobenhavn), Mijat Gacinovic (Eintracht Frankfurt), Aleksandar Prijovic (PAOK).

Tänkbar elva:

Stojkovic
Rukavina, Ivanovic, Nastasic, Vukovic, Kolarov, Matic, Milivojevic, Kostic, Tadic, Mitrovic

Finns alltså namn som en formstark Manchester-Matic, en Dusan Tadic som har en hög högstanivå, en Mitrovic som det kan komma lite vad som helst i från. Alternativen är många och de har uppträtt stabilt i kvalspelet hittills.

Ställs nu mot ett tacksamt motstånd i form av Moldavien. Eftersom moldaverna tillhörde Sveriges grupp inför EM 2016 följde jag laget en del då och jag måste säga att jag inte är imponerad. Medan många blåbärsnationer tar kliv framåt känns det som det motsatta för Moldavien. Ett väldigt svagt lag, i synnerhet på bortaplan. De fyra matcher laget förlorat i det här kvalet har samtliga varit med 2+ mål. Truppen imponerar inte på pappret och på planen överpresterar de inte precis.

Det här borde bli slakt. Serbien vann bortamötet med 3-0 och jag skulle bli förvånad om det skiljer färre mål nu när de dessutom har hemmaplansfördel.

This is the stats tab
This is the post tip